Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Σε κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στο Αττικό Νοσοκομείο
Σε κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στο Αττικό Νοσοκομείο

Σε κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι στο Αττικό Νοσοκομείο

  • April 14, 2014
  • 0 Likes
  • 44 Views
  • 0 Comments

altΤην επ’ αόριστον αναστολή λειτουργίας των τακτικών εξωτερικών ιατρείων, του ακτινολογικού τμήματος και των υπόλοιπων εργαστηρίων, των τακτικών χειρουργείων και των τακτικών εισαγωγών στο Αττικό Νοσοκομείο, ξεκινούν από την Δευτέρα 14 Απριλίου οι εργαζόμενοι.

Συγκεκριμένα, το Σωματείο εργαζόμενων με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης προκηρύσσει, επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας 7π.μ. – 9π.μ., συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας 9π.μ.-11π.μ. και στη συνέχεια συνελεύσεις.

alt

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι, «αιτία για όλα αυτά είναι η απαξιωτική, προκλητική, αυταρχική στάση της διοίκησης του νοσοκομείου και των πολιτικών προϊσταμένων τους, που διαλύουν νοσοκομεία και βγάζουν σε διαθεσιμότητα συναδέλφους οδηγούς και φύλακες, που όχι μόνο απαξιώνουν τη δουλειά μας, όχι μόνο ανέχονται το νοσοκομείο μας να βουλιάζει, από τα ράντζα, τις τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό (9.500 οφειλόμενα ρεπό και Κανονικές Άδειες του 2013!), σε φάρμακα και υλικά, όχι μόνο μας κοροϊδεύουν και μας απειλούν καθημερινά αλλά και μας αφήνουν απλήρωτους πασχαλιάτικα (5 μήνες εφημερίες, νυχτερινά, αργίες, υπερωρίες και απογευματινά)».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline