Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών: Δωρεάν κλινική εξέταση των κάτω άκρων για Ραιβοϊπποποδία
Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών: Δωρεάν κλινική εξέταση των κάτω άκρων για Ραιβοϊπποποδία

Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών: Δωρεάν κλινική εξέταση των κάτω άκρων για Ραιβοϊπποποδία

  • June 8, 2015
  • 0 Likes
  • 14 Views
  • 0 Comments

altΔωρεάν παιδο-ορθοπαιδική εξέταση προσφέρει το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ραιβοϊπποποδίας, για όσους επικοινωνήσουν για να κλείσουν το ραντεβού τους από τις 8 έως και τις 12 Ιουνίου. Η προσφορά περιλαμβάνει δωρεάν κλινική εξέταση των κάτω άκρων για Ραιβοϊπποποδία.

Για ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, από τις 08.00 έως τις 22.00, στο 2106862339 και 397.

H ραιβοϊπποποδία είναι μία κοινή παραμόρφωση του ποδιού κατά την οποία το προσβεβλημένο πόδι παρεκκλίνει προς τα μέσα και κάτω. Εμφανίζεται από τη γέννηση και προσβάλλει σε μεγαλύτερο ποσοστό τα αγόρια.

alt

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους διακεκριμένους παιδο-ορθοπαιδικούς του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών, μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική σελίδα του προγράμματος των τακτικών εξωτερικών ιατρείων. Το ανανεωμένο πρόγραμμα τακτικών εξωτερικών ιατρείων του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών προσφέρει τη δυνατότητα στους γονείς να κλείνουν εύκολα και γρήγορα το ραντεβού τους με ιατρούς όλων των παιδιατρικών ειδικοτήτων και υποειδικότητων.

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline