Sign In

Άρθρα για την υγεία

Τελευταία Άρθρα
Τι δείχνουν οι πρώτες εξετάσεις του ύποπτου κρούσματος για ευλογιά των πιθήκων στην Ελλάδα | YgeiaOnline

Τι δείχνουν οι πρώτες εξετάσεις του ύποπτου κρούσματος για ευλογιά των πιθήκων στην Ελλάδα | YgeiaOnline

Τα αποτελέσματα που θα δώσουν οριστικό αποτέλεσμα θα βγουν αύριο Δευτέρα

Σε συναγερμό βρίσκονται οι υγειονομικές αρχές από το απόγευμα του Σαββάτου καθώς εντοπίστηκε το πρώτο ύποπτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες τα πρώτα αποτελέσματα από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στον νεαρό που νοσηλεύεται στο Αττικόν, δείχνουν ανεμοβλογιά. Ωστόσο τα οριστικά αποτελέσματα που θα επιβεβαιώσουν εάν ο ασθενής νοσεί όντως με ανεμοβλογιά ή με ευλογιά των πιθήκων θα βγουν αύριο Δευτέρα.

Το περιστατικό έχει αναλάβει ο καθηγητής Παθολογίας ΕΚΠΑ Σωτήρης Τσιόδρας, μαζί με την αναπληρώτρια καθηγήτρια Παθολογίας -Λοιμώξεων, Αναστασία Αντωνιάδου και τον καθηγητή Παθολογίας – Ρευματολογίας Δημήτρη Μπούμπα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο Άγγλος ασθενής είναι ευδιάθετος και απύρετος σήμερα. Ο τουρίστας παρουσίασε μια σειρά ήπιων συμπτωμάτων μεταξύ αυτών και κάποια εξανθήματα που τον κατέστησαν ύποπτο κρούσμα και για λόγους ασφαλείας μπήκε σε θάλαμο αρνητικής πίεσης.

Περισσότερα σε λίγο…

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Ακολουθήστε μας στα Google News https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMIKbtQswj7bMAw?ceid=GR:el&oc=3YgeiaOnline ,το πρώτο Portal Υγείας. Βρείτε γιατρούς, νοσοκομεία, φαρμακεία και ότι έχει να κάνει με την υγεία. Κλείστε ηλεκτρονικά ραντεβού με γιατρούς, απομακρυσμένη διάγνωση και πολλές άλλες υπηρεσίες που μόνο το YgeiaOnline.gr μπορεί να προσφέρει.

Related Posts