Sign In

Άρθρα για την υγεία

Τελευταία Άρθρα

Θέση Ιατρού Παιδοεντατικολόγου επιμελητή Α ή Β Παιδοκαρδιοχειρουργικής ΩΝΑΣΕΙΟ ΚΑΡΔΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο (ΩΚΚ) ιδρύθηκε, σε συνέχεια της δωρεάς του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης, προς το Ελληνικό Δημόσιο δυνάμει του Ν. 2012/1992 και λειτουργεί βάσει του νόμου αυτού, όπως έχει τροποποιηθεί από τον Ν. 4565/2018, και του εκάστοτε Εσωτερικού Κανονισμού του με σκοπό την παροχή άριστων υπηρεσιών υγείας στους τομείς της Καρδιολογίας και της Καρδιοχειρουργικής.

Στο πλαίσιο της δραστηριότητάς του και προς εκπλήρωση των σκοπών του, το ΩΚΚ προκηρύσσει τη θέση του Ιατρού Παιδοεντατικολόγου Επιμελητή Α’ ή Β’, για την κάλυψη αναγκών της Παιδοκαρδιοχειρουργικής/ Παιδοκαρδιολογικής Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και σύμβαση ορισμένου χρόνου διάρκειας τριών (3) ετών με δυνατότητα ανανέωσης.

Απαραίτητα προσόντα

(α) Κατοχή τίτλου ειδικότητας Παιδιατρικής, Αναισθησιολογίας ή Νεογνολογίας.

(β) Τίτλος εξειδίκευσης Εντατικής Θεραπείας Παίδων ή Νεογνών.

(γ) Προϋπηρεσίας δύο (2) τουλάχιστον ετών στην Εντατική Θεραπεία Παίδων-Νεογνών σε Παιδοκαρδιοχειρουργική /Παιδοκαρδιολογική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

(δ) Εκπληρωμένη υποχρέωση στρατιωτικής υπηρεσίας ή νόμιμη απαλλαγή από αυτήν (άρρενες υποψήφιοι).

(ε) Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Προκειμένου για αλλοδαπούς υποψήφιους, απαιτείται

αποδεδειγμένα πολύ καλή γνώση της ελληνικής γλώσσας.

(στ) Ευχέρεια στη χρήση πληροφοριακών συστημάτων

Επιθυμητά προσόντα

(α) Κατοχή Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών ή/και Διδακτορικού Τίτλου Σπουδών από Πανεπιστήμιο της Ελλάδος ή του εξωτερικού σε ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα πεδία (1) Παιδιατρική (2) Νεογνολογία.

(β) Μετεκπαίδευση μετά την λήψη της ειδικότητας σε διεθνούς κύρους αναγνωρισμένα νοσηλευτικά ιδρύματα της Ελλάδος ή του εξωτερικού.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν, μέχρι την 20η Ιουνίου 2023, σχετική αίτηση συνοδευόμενη από πρόσφατη φωτογραφία και τα εξής δικαιολογητικά:

1. Αίτηση συνοδευόμενη από πρόσφατη φωτογραφία.

2. Βιογραφικό Σημείωμα (πλήρες και λεπτομερές βιογραφικό σημείωμα με πλήρη έκθεση της επαγγελματικής εμπειρίας).

3. Αντίγραφα:

– του πτυχίου Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου της ημεδαπής ή της αλλοδαπής (με αναγνώριση ισοτιμίας),

– τυχόν άλλων τίτλων σπουδών,

– της άδειας άσκησης επαγγέλματος,

– του τίτλου ειδικότητας,

– του τίτλου εξειδίκευσης Εντατικής Θεραπείας,

– της ταυτότητας μέλους Ιατρικού Συλλόγου,

– πιστοποιητικών γλωσσομάθειας (ειδικά για την αγγλική γλώσσα πρέπει να πιστοποιείται η άριστη γνώση της) και

– της αστυνομικής ταυτότητας.

4. Κατάλογο του συγγραφικού και επιστημονικού έργου του/της υποψηφίου/ας με αναφορά στις δημοσιεύσεις, ανακοινώσεις (PubMed & Scopus) του υποψηφίου, καθώς και κατάλογο των αναφορών των εργασιών του/της από άλλους συγγραφείς (citation index) με υπολογισμό του συντελεστού απήχησης (impact factor) (εφόσον υπάρχουν)

5. Κατάλογο των ερευνητικών προγραμμάτων της αντίστοιχης ειδικότητας στα οποία έχει συμμετάσχει ο/η υποψήφιος/α (εφόσον υπάρχουν).

6. Έγγραφα τα οποία να πιστοποιούν την κατοχή των επιθυμητών προσόντων.

7. Πιστοποιητικό εκπλήρωσης υποχρέωσης στρατιωτικής υπηρεσίας ή νόμιμης απαλλαγής από αυτήν (για τους άρρενες υποψηφίους).

Οι αιτήσεις συνοδευόμενες από τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν αποκλειστικά και μόνο σε ηλεκτρονική μορφή ως συνημμένα αρχεία μορφής .pdf, .jpeg ή .doc, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση mn@ocsc.gr.

Θα πρέπει να υπάρξει, εκ μέρους των υποψηφίων, τηλεφωνική επιβεβαίωση λήψης της αίτησής τους στα τηλέφωνα +30-210-9493103 ή +30-210-9493115.

Related Posts