Sign In

Άρθρα για την υγεία

Τελευταία Άρθρα
MyLifeLive: Μία εφαρμογή που σας επιτρέπει να είστε πιο κοντά στο όνειρο από την πρώτη κιόλας μέρα

MyLifeLive: Μία εφαρμογή που σας επιτρέπει να είστε πιο κοντά στο όνειρο από την πρώτη κιόλας μέρα

Ομολογουμένως, πρόκειται για ένα μεγάλο «βήμα», μία πρωτόγνωρη και συνάμα τρυφερή διαδικασία, η οποία προκαλεί ανάμεικτα και έντονα συναισθήματα σε ένα ζευγάρι, όπως ανησυχία, ενθουσιασμό, προσμονή, άγχος και ανυπομονησία. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό, καθώς αποτελεί μόνο το ξεκίνημα του μεγάλου και συναρπαστικού «ταξιδιού» της γονεϊκότητας.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε, λοιπόν, πως όσο πιο ενημερωμένο είναι το ζευγάρι σχετικά με τη διαδικασία υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, τόσο πιο εύκολο είναι το να μπορέσει να κατανοήσει καλύτερα όλα τα βήματα που απαιτούνται. Και σε αυτή τη διαδικασία, θα συμβάλλει το έμπειρο ιατρικό προσωπικό, στο οποίο έχει απευθυνθεί, καθώς και η δύναμη της τεχνολογίας. Διότι κάθε ζευγάρι μπορεί πλέον να παρακολουθεί ζωντανά την εξέλιξη των εμβρύων, μέχρι το στάδιο της βλαστοκύστης, αρκεί να κατεβάσει στο κινητό του τηλέφωνο μια νέα, επαναστατική εφαρμογή, η οποία εγκαινιάζει μία νέα εποχή στη διαδικασία της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Ποια είναι η σύγχρονη εφαρμογή που σχεδιάστηκε για τους μελλοντικούς γονείς

Όπως είναι λογικό, κάθε ζευγάρι αδημονεί για την ανεκτίμητη στιγμή που θα πάρει αγκαλιά το μωρό του, για πρώτη φορά. Ωστόσο, μέχρι να έρθει αυτή η στιγμή, μπορεί να παρακολουθήσει τη διαδικασία που προηγείται. Σε αυτό έρχεται να βοηθήσει και να καθησυχάσει το ζευγάρι, η νέα εφαρμογή που δημιούργησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Institute of Life, που βρίσκεται μέσα στη μεγαλύτερη Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ, προσφέροντας στα ζευγάρια τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά την εξέλιξη των εμβρύων τους, όσο αυτά εξελίσσονται μέσα στα εργαστήρια της Institute of Life – ΙΑΣΩ.

Πιο αναλυτικά, η καινοτόμα εφαρμογή «MyLifeLive» λειτουργεί με τη βοήθεια της τεχνολογίας Time-lapse, που προσφέρει 24ωρη συνεχή παρακολούθηση των εμβρύων με μικροκάμερες και χάρη στην οποία οι έμπειροι εμβρυολόγοι, καθώς και το ζευγάρι, μπορούν να παρακολουθούν σε livestream τη διαδικασία εξέλιξης των εμβρύων, μέσα από μία οθόνη. Μάλιστα, η συγκεκριμένη εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Google Play για χρήστες συσκευών με λογισμικό Android, καθώς και στο App Store για χρήστες συσκευών με λογισμικό iOS.

Τα βήματα που επιτρέπουν στο ζευγάρι να παρακολουθήσει την εξέλιξη των εμβρύων

Όσοι δεν είμαστε εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες, μπορεί να θεωρούμε εξαιρετικά πολύπλοκη τη συγκεκριμένη τεχνολογία όμως, στην πραγματικότητα είναι εξίσου απλή και εύχρηστη, όπως οι εφαρμογές που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας. Συνεπώς, ένα ζευγάρι που επιθυμεί να παρακολουθήσει ζωντανά την εξέλιξη των εμβρύων του, θα χρειαστεί να πατήσει στην αρχική οθόνη την ένδειξη που αναγράφει «Ξεκινήστε» και έπειτα, θα έχει στη διάθεσή του το μενού της εφαρμογής. Μέσα από την οθόνη ενημέρωσης «Εξέλιξη Εμβρύων» θα ενημερώνεται άμεσα για την ημέρα ανάπτυξης των εμβρύων, όσο αυτά εξελίσσονται μέσα στα εργαστήρια της Institute of Life – ΙΑΣΩ, ενώ επιλέγοντας την ένδειξη «Λίστα Εμβρύων» θα μπορεί να δει το βίντεο για το δικό του έμβρυο πατώντας την ένδειξη «Αναπαραγωγή Βίντεο».

Κλείνοντας, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως η ομάδα της Institute of Life – ΙΑΣΩ παραμένει πάντα προσηλωμένη στον σκοπό της, θέλοντας να φέρει όλο και περισσότερα ζευγάρια πιο κοντά στην πραγματοποίηση του ονείρου τους. Ακριβώς για αυτό, μέχρι εκείνη την ημέρα φροντίζει να τους παρέχει τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά τα έμβρυά τους μέσω της προηγμένης εφαρμογής «MyLifeLive», δηλαδή του app της ζωής τους, όσο αυτά εξελίσσονται μέσα στα εργαστήρια της Institute of Life, που βρίσκεται μέσα στη μεγαλύτερη Μαιευτική Κλινική ΙΑΣΩ.

YgeiaOnline ,το πρώτο Portal Υγείας. Βρείτε γιατρούς, νοσοκομεία, φαρμακεία και ότι έχει να κάνει με την υγεία. Κλείστε ηλεκτρονικά ραντεβού με γιατρούς, απομακρυσμένη διάγνωση και πολλές άλλες υπηρεσίες που μόνο το YgeiaOnline.gr μπορεί να προσφέρει.

Related Posts