Sign In

Άρθρα για την υγεία

Τελευταία Άρθρα

Συνεργασία με ιδιώτη ιατρό ακτινοδιαγνώστη ΓΟΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ

Ο Διοικητής του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ με την αριθμ. 1245/23-01-2023 Απόφαση Διοικητή περί ορισμού Επιτροπής Αξιολόγησης
Το Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ για την κάλυψη των αναγκών στο Ακτινοδιαγνωστικό Τμήμα/Νεότερων Απεικονιστικών Μεθόδων (Αξονικός
Μαγνητικός Τομογράφος) ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με ιδιώτη ιατρό Ειδικότητας Ακτινοδιαγνωστικής με ειδική εμπειρία στην Επεμβατική Ακτινολογία για το Τμήμα Νεότερων Απεικονιστικών Μεθόδων (Αξονικός & Μαγνητικός Τομογράφος), με καθεστώς έκδοσης δελτίου παροχής υπηρεσιών και για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών με την δυνατότητα παράτασης του χρόνου παραμονής του ιατρού, για ακόμη έξι (6) μήνες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν την αίτησή τους (η οποία υπέχει και θέση Υπεύθυνης Δήλωσης) με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικά με απόδειξη στη Διεύθυνση: ΓΕΝΙΚΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ, Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, Τιμίου Σταυρού και Νουφάρων 14, Καλυφτάκι Νέα Κηφισιά, Τ.Κ 14564 με την ένδειξη για την πρόσκληση ενδιαφέροντος για συνεργασία με ιατρό.
Εναλλακτικά μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους στο email : secretary@gonkhosp.gr (σκαναρισμένο το σύνολο της αίτησης με τα δικαιολογητικά)
Η χρονική περίοδος υποβολής των αιτήσεων ορίζεται σε πέντε (5) εργάσιμες ημέρες από 23/01/2023 έως και 27/01/2023 .
Το ανωτέρω χρονικό διάστημα θα προκύπτει από την σφραγίδα του Ταχυδρομείου. Αιτήσεις που θα υποβληθούν πριν ή μετά το ανωτέρω χρονικό διάστημα δεν θα ληφθούν υπόψη.
Δείτε την προκήρυξη

Related Posts