Sign In

Άρθρα για την υγεία

Τελευταία Άρθρα
Στ. Κασσελάκης: Για να γίνει η ελπίδα πράξη, συμμετέχουμε στις κάλπες την ερχόμενη Κυριακή

Στ. Κασσελάκης: Για να γίνει η ελπίδα πράξη, συμμετέχουμε στις κάλπες την ερχόμενη Κυριακή

Ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε δηλώσεις μπροστά από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος των εσωκομματικών εκλογών του κόμματος.

Ο κ. Κασσελάκης εξέφρασε, αρχικά, τα συλλυπητήριά του για τις τρεις απώλειες της ελληνικής αποστολής στην Λιβύη σημειώνοντας ότι «είναι οι ήρωες της κοινωνίας μας».

Εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ: Δεύτερος γύρος με προβάδισμα Κασσελάκη

Αναφερόμενος στην σημερινή του επικράτηση τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους εθελοντές σε αυτή τη διαδικασία, όχι μόνο αυτούς που δούλεψαν σκληρά για τη δική μας καμπάνια».

«Ήταν ένα μεγάλο εγχείρημα», πρόσθεσε επισημαίνοντας ότι και η προσέλευση του κόσμου ήταν απρόσμενη. «Έγινε το πρώτο βήμα, ώστε η χώρα να έχει μια προοδευτική κυβέρνηση. Το έχει ανάγκη ο τόπος», συμπλήρωσε ο Στ. Κασσελάκης.

Μιλώντας για τις περιοδείες που πραγματοποίησε, ο Στ. Κασσελάκης υπογράμμισε: «Όπου είχα πάει τις τελευταίες εβδομάδες, την πρώτη εβδομάδα ο κόσμος μου έλεγε «να αντέξεις». Την δεύτερη μου έλεγαν «είσαι η ελπίδα μας». Η ελπίδα είμαστε όλοι μαζί, όχι εγώ μόνος μου. Και για να γίνει η ελπίδα πράξη θα πρέπει να επιστρέψουμε όλοι την επόμενη Κυριακή στις κάλπες. Πάμε για τη νίκη».

Related Posts