Sign In

Άρθρα για την υγεία

Τελευταία Άρθρα

Στο πλευρό εκείνων που αγωνίζονται για τη ζωή

Δωρεές του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ σε «Φλόγα» και «Κιβωτό του Κόσμου»

Στη μνήμη του Ευάγγελου Σπανού.

Σήμερα, συμπληρώνονται δύο χρόνια από την απώλεια του Ιδρυτή του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ.

Σήμερα, ο Όμιλος ανακοινώνει δύο μεγάλες δωρεές, στη μνήμη του Ευάγγελου Σπανού.

Φλόγα

Στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η Φλόγα», προσφέρθηκαν 20.000 ευρώ.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στέκεται στο πλάι των παιδιών που παλεύουν με τον καρκίνο και των οικογενειών τους. Στηρίζει το έργο της «Φλόγας», που εδώ και 40 χρόνια, με πολλή αγάπη και δουλειά φροντίζει για την καλύτερη περίθαλψη και ποιότητα ζωής των παιδιών που νοσούν με καρκίνο. Η στελέχωση των παιδιατρικών ογκολογικών τμημάτων, η ανανέωση του εξοπλισμού τους αλλά και η συμμετοχή στα διεθνή θεραπευτικά πρωτόκολλα ώστε για κάθε παιδί να παρέχεται συμβουλευτική από κέντρα του εξωτερικού και να σχεδιάζεται εξατομικευμένη θεραπεία, είναι μερικές από τις διαχρονικές δράσεις του Συλλόγου «Φλόγα».

Ο πρόεδρος του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, Γιώργος Ευ. Σπανός, με την πρόεδρο του Συλλόγου «Φλόγα»

Κιβωτός

Η δεύτερη δωρεά, επίσης 20.000 ευρώ, προσφέρθηκε στον Εθελοντικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Η Κιβωτός του Κόσμου».

Η «Κιβωτός» μεγαλώνει σε δικές της δομές φιλοξενίας 285 παιδιά, από βρέφη έως και νεαρούς ενήλικες, που έχουν απομακρυνθεί από το οικογενειακό τους περιβάλλον, ενώ στηρίζει και περισσότερες από 400 μονογονεϊκές, κυρίως, οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη. Ταυτόχρονα, τον τελευταίο μήνα, φροντίζει μητέρες και παιδιά που εγκατέλειψαν την εμπόλεμη ζώνη της Ουκρανίας.

«Ο Ευάγγελος Σπανός μας δίδαξε την προσφορά προς τον συνάνθρωπο, μας έμαθε πως το να προσφέρεις είναι ευτυχία.

Τιμώντας τη μνήμη του Ευάγγελου Σπανού, στεκόμαστε στο πλάι παιδιών που βρίσκονται αντιμέτωπα με τον καρκίνο, στεκόμαστε στο πλάι παιδιών και οικογενειών που αγωνίζονται για την επιβίωση. Στηρίζουμε έμπρακτα όσους στηρίζουν παιδιά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, αναγνωρίζοντας τη σπουδαία προσπάθειά τους. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τη δύναμη όσων υποστηρίζουν τους ευάλωτους και αδύναμους.

Συνεχίζουμε τα βήματα του Ιδρυτή μας, στο δρόμο της κοινωνικής προσφοράς, της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς, όπως εκείνος μας δίδαξε», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ Γιώργος Ευ. Σπανός.

Οι δωρεές θα αξιοποιηθούν για τις ανάγκες των δύο φορέων, ενώ ο Όμιλος θέτει στη διάθεσή τους και τις υπηρεσίες του.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ έχει συμπληρώσει 40 χρόνια στον κλάδο της ιδιωτικής Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας. Από το 1981 αναπτύσσεται διαρκώς και σήμερα διαθέτει 71 Διαγνωστικά Κέντρα σε Ελλάδα και Κύπρο, 2 γενικές κλινικές, 7 οδοντιατρεία και ένα Κέντρο Διεθνών Ασθενών.

Η είσοδος στην πέμπτη δεκαετία σηματοδοτεί και την είσοδο σε μια νέα εποχή. Στο νέο ξεκίνημα, η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ υλοποιεί αποφασιστικά βήματα προς την κατεύθυνση της πρωτοπορίας και της καινοτομίας, συνεχίζει πιο δυνατή, με σταθερή προσήλωση στο όραμα της ολιστικής φροντίδας και της προαγωγής της Υγείας όλων.

Όλα τα νέα του Ομίλου στο https://bioiatriki.gr/ στο Facebook και στο Instagram.

YgeiaOnline ,το πρώτο Portal Υγείας. Βρείτε γιατρούς, νοσοκομεία, φαρμακεία και ότι έχει να κάνει με την υγεία. Κλείστε ηλεκτρονικά ραντεβού με γιατρούς, απομακρυσμένη διάγνωση και πολλές άλλες υπηρεσίες που μόνο το YgeiaOnline.gr μπορεί να προσφέρει.

Related Posts