Sign In

Άρθρα για την υγεία

Τελευταία Άρθρα
Λυτρωτής ο Ζιρού για τη Μίλαν

Λυτρωτής ο Ζιρού για τη Μίλαν

Η Μίλαν φλέρταρε έντονα με μια απροσδόκητη απώλεια, εντός έδρας μάλιστα, αλλά ο Ολιβιέ Ζιρού αποδείχθηκε ξανά από μηχανής Θεός για τους «Ροσονέρι», τους οποίους «ξελάσπωσε» σημειώνοντας στο 89΄ το γκολ της νίκης (2-1) απέναντι στη Σπέτσια και ύστερα… αποβλήθηκε, επειδή έβγαλε τη φανέλα του!

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Αταλάντα (1-2) από τη Νάπολι νωρίτερα απόψε και προσπέρασε τους «Μπεργκαμάσκι», κρατώντας τη διαφορά από την εκπληκτική πρωτοπόρο ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι στους 6 βαθμούς.

Το σκορ στο «Σαν Σίρο» είχε ανοίξει στο 21΄ ο Τεό Ερναντέζ, για να ισοφαρίσει στο 59΄ με ένα εκπληκτικό γκολ ο γιος της μεγάλης δόξας των Λομβαρδών, Πάολο Μαλτίνο.

Ο «μικρός» Πάολο Μαλντίνι έγραψε το 1-1, το οποίο η ομάδα της Λιγουρίας υπερασπίστηκε σθεναρά αλλά υπολόγιζε χωρίς τον Ζιρού. Ο Γάλλος στράικερ πέρασε αλλαγή στο 72ο λεπτό, στη θέση του Ορίγκι και κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα της ομάδας του Λούκα Γκότι.

Αμέσως ύστερα ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, έβγαλε τη φανέλα του και δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Φάμπρι.

Αποτελέσματα και σκόρερ:

  • Ουντινέζε-Λέτσε 1-1 (68΄ Μπέτο – 33΄ Κολόμπο)
  • Έμπολι-Σασουόλο 1-0 (64΄ Μπαλντάντσι)
  • Σαλερνιτάνα-Κρεμονέζε 2-2 (3΄ Πιόντεκ, 38΄ Κουλιμπαλί – 12΄ Οκερέκε, 89΄ Τσιοφάνι)
  • Αταλάντα-Νάπολι 1-2 (19΄ πεν. Λούκμαν – 23΄ Οσιμέν, 35΄ Ελμάς)
  • Μίλαν-Σπέτσια 2-1 (21΄ Ερναντέζ, 89΄ Ζιρού – 59΄ Μαλντίνι)

Related Posts