Sign In

Άρθρα για την υγεία

Τελευταία Άρθρα
Λευκό χαμόγελο: Όλα όσα το επηρεάζουν και η λύση διπλής τεχνολογίας

Λευκό χαμόγελο: Όλα όσα το επηρεάζουν και η λύση διπλής τεχνολογίας

To λευκό, λαμπερό χαμόγελο είναι κάτι που μας απασχολεί όλους, σε κάθε ηλικία. Βλέπεις, οι λόγοι για τους οποίους τα δόντια κιτρινίζουν ή αποκτούν λεκέδες είναι πολλοί. Κάποιοι βρίσκονται υπό τον απόλυτο έλεγχό μας και προκύπτουν από τον τρόπο ζωής μας. Κάποιους άλλοι ωστόσο, δεν μπορούμε να τους ελέγξουμε όπως για παράδειγμα το γήρας ή παράγοντες που διαταράσσουν το σμάλτο των δοντιών. Ας τα δούμε όμως πιο αναλυτικά.

Η υπερβολική κατανάλωση καφέ, κόκκινου κρασιού και τροφών με έντονες χρωστικές, έχουν άμεσες επιπτώσεις στο χρώμα των δοντιών. Το σμάλτο, χάνει το λευκό, λαμπερό του χρώμα και υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν λεκέδες τοπικά. Το ίδιο ισχύει και για το κάπνισμα. Ο καπνός του τσιγάρου και η νικοτίνη σε αυτό, δημιουργούν αντιαισθητικούς λεκέδες και συνολικό κιτρίνισμα των δοντιών. Αυτοί ωστόσο είναι παράγοντες τους οποίους μπορούμε να ελέγξουμε. Μπορούμε να αποφύγουμε την υπερβολική κατανάλωση τροφών που λεκιάζουν τα δόντια, και ασφαλώς, μπορούμε να κόψουμε το κάπνισμα όχι μόνο για την αισθητική του χαμόγελού μας, αλλά και για λόγους υγείας. Τι γίνεται όμως με τους παράγοντες που δεν μπορούμε να ελέγξουμε;

Εκτός από το γήρας, το οποίο –μοιραία- επηρεάζει το σμάλτο των δοντιών και το χρώμα του, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες πέρα από τον έλεγχό μας. Η ευαισθησία των δοντιών μπορεί να οφείλεται σε γενετική προδιάθεση (κάποιοι απλά έχουν πιο ευαίσθητα δόντια) αλλά και σε οδοντιατρικές παθήσεις. Σίγουρα αναρωτιέσαι πώς μπορεί η ευαισθησία των δοντιών να επηρεάσει το χρώμα τους.

Η ευαισθησία στα δόντια προκύπτει από τη φθορά του σμάλτου και την έκθεση των πόρων του δοντιού στο περιβάλλον. Αυτοί οι πόροι «επικοινωνούν» με το εσωτερικό του δοντιού και τα νεύρα τα οποία αντιδρούν στις εναλλαγές τις θερμοκρασίας δημιουργώντας έντονη και πολύ απότομη αίσθηση πόνου, όταν έρθουν σε επαφή με κάτι πολύ ζεστό ή κρύο.

Η λύση τώρα, για τις δυσχρωμίες των δοντιών είναι η λεύκανση και η χρήση λευκαντικών προϊόντων, όπως οι οδοντόκρεμες. Αυτά τα προϊόντα, προκειμένου να αφαιρέσουν τους λεκέδες και το κιτρίνισμα, καθαρίζουν την επιφάνεια του δοντιού, δηλαδή το σμάλτο. Για τα δόντια που ήδη έχουν φθαρμένο σμάλτο λοιπόν, η ανακούφιση από την ευαισθησία είχε προτεραιότητα, και όχι η λεύκανση.

Όλα αυτά ωστόσο άλλαξαν, καθώς η ΑΙΜ, ένας από τους ηγέτες στην περιποίηση και την υγιεινή των δοντιών, αποφάσισε να συνδυάσει δύο τεχνολογίες σε μία φόρμουλα, και να αντιμετωπίσει δύο προβλήματα των δοντιών ταυτόχρονα. Το αποτέλεσμα ήταν η AIM White Now Sensitive, η οδοντόκρεμα που ανακουφίζει από την ευαισθησία ενώ παράλληλα τα κάνει έως και τρεις φορές πιο λευκά*.

Οι επιστήμονες στα εργαστήρια της ΑΙΜ, «πάντρεψαν» την πρωτοποριακή White-Correct Technology και την καινοτόμο ActivRelief Technology, δημιουργώντας μία οδοντόκρεμα που βάζει τέλος στο δίλημμα «λευκά δόντια ή ανακούφιση από την ευαισθησία».

Η πρωτοποριακή WhiteCorrect, είναι μία τεχνολογία που χαρίζει δόντια έως και 3 φορές πιο λευκά, με το πρώτο βούρτσισμα. Είναι η τεχνολογία που κρύβεται πίσω από την επιτυχία της κλασικής αγαπημένης μας AIM White Now. Η ActivRelief τεχνολογία, αποτελείται από ένα σύμπλεγμα μεταλλικών στοιχείων, το οποίο βοηθά στην ανακούφιση από την ευαισθησία των δοντιών σε παράγοντες όπως το ζεστό και το κρύο.

Η AIM White Now Sensitive, η οδοντόκρεμα που κρύβει μέσα της αυτές τις δύο τεχνολογίες, προσφέρει άμεσα* λευκό, λαμπερό χαμόγελο, αλλά και λειτουργεί βοηθητικά στην ανακούφιση από τον πόνο της ευαισθησίας των δοντιών, χωρίς συμβιβασμούς.

Αναζήτησε τη νέα AIM White Now Sensitive σε σούπερ μάρκετ και καταστήματα καλλυντικών και απόκτησε το χαμόγελο που πάντοτε ονειρευόσουν.

*Το αποτέλεσμα άμεσης λεύκανσης είναι οπτικό και προσωρινό. Βασισμένο σε κλινική μελέτη σε σύγκριση με χρήση Aim White Now οδοντόκρεμας.

**Για να βοηθήσετε στην ανακούφιση από την ευαισθησία, μετά το βούρτσισμα, βάλτε μια μικρή ποσότητα στην άκρη του δαχτύλου σας και κάνετε απαλό μασάζ στο δόντι για 30 δευτερόλεπτα.

YgeiaOnline ,το πρώτο Portal Υγείας. Βρείτε γιατρούς, νοσοκομεία, φαρμακεία και ότι έχει να κάνει με την υγεία. Κλείστε ηλεκτρονικά ραντεβού με γιατρούς, απομακρυσμένη διάγνωση και πολλές άλλες υπηρεσίες που μόνο το YgeiaOnline.gr μπορεί να προσφέρει.

Related Posts