Sign In

Άρθρα για την υγεία

Τελευταία Άρθρα

Θέση Ιατρού Πνευμονολόγου ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΣΥΚΕΩΝ

Το Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Νεάπολης – Συκεών ανακοίνωσε τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά ένα (1) άτομο για την κάλυψη αναγκών του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Νεάπολης – Συκεών, που εδρεύει στο Δήμο Νεάπολης Συκεών. Το αντικείμενο του έργου θα είναι η παροχή ιατρικών υπηρεσιών που θα προσφέρονται στα Κ.Α.Π.Η., στα Δημοτικά Ιατρεία του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Νεάπολης-Συκεών, στις οικίες των εξυπηρετούμενων καθώς και όπου αλλού κριθεί απαραίτητο για την υλοποίησή του.
Η συνολικής διάρκεια του έργου θα είναι έως ένα (1) έτος . Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθεί ανά τόπο εκτέλεσης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης ο εξής αριθμός ατόμων

101
Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Νεάπολης – Συκεών
ΠΕ Ιατρός Πνευμονολόγος Έως 1 έτος 1
Έως 18.000€ ( για είκοσι πέντε (25) ώρες την εβδομάδα)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν:
Α) είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, στο γραφείο Διοίκησης του ΝΠΔΔ που στεγάζεται επί της οδού Μεσολογγίου 54 και Περγάμου 2, Γ ΚΑΠΗ Συκεών 2ο όροφο, (πληροφορίες στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2310639355).
Β) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Νεάπολης Συκεών, Μεσολογγίου 54 και Περγάμου 2, Γ ΚΑΠΗ Συκεών 2ο όροφο, υπόψιν κας Αλεξίου Σοφίας (τηλ. επικοινωνίας: 2310639355). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 30/8/2023 έως και 8/9/2023
Δείτε την προκήρυξη

Related Posts