Sign In

Άρθρα για την υγεία

Τελευταία Άρθρα
Αρκαδικός σκόπελος για την ΑΕΚ

Αρκαδικός σκόπελος για την ΑΕΚ

Αστέρας Τρίπολης και ΑΕΚ μοιράστηκαν από ένα βαθμό στη μεταξύ τους αναμέτρηση, που ολοκληρώθηκε ισόπαλη 1-1 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και με την οποία έκλεισε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής.

Η Ένωση, που προηγήθηκε στο σκορ με τον Άμραμπατ στο 52΄ αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα δεχόμενη την ισοφάριση λίγο αργότερα (58΄) από τον Κρεσπί, έχασε μοναδική ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από τον (πρωτοπόρο) Παναθηναϊκό στους 4 βαθμούς, μετά την πρώτη απώλεια των «Πράσινων» στο εφετινό πρωτάθλημα.

Ήταν η πρώτη ισοπαλία στο εφετινό πρωτάθλημα για τον «Δικέφαλο», που ήταν ανώτερος αλλά δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες, ενώ οι γηπεδούχοι έφτασαν τις επτά ισοπαλίες και με μόλις μία νίκη παραμένουν χαμηλά.

Η ΑΕΚ μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι, πήρε τον έλεγχο, αλλά ο τραυματισμός και η αναγκαστική αλλαγή του Ελίασον (διακομίστηκε στο νοσοκομείο) στο 20ό λεπτό λειτούργησαν ανασταλτικά ως προς τη διάρκεια των παικτών του Ματίας Αλμέιδα.

Στο 38ο λεπτό η Ένωση κέρδισε φάουλ σε καλή θέση, οι παίκτες της ζήτησαν από τον διαιτητή Φωτιά τη δεύτερη κίτρινη στον Μπαράλες χωρίς να εισακουστούν και ο Λιβάι Γκαρσία αστόχησε στην εκτέλεση.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο ίδιος παίκτης βγήκε απέναντι στον Παπαδόπουλο, ο Έλληνας τερματοφύλακας απέκρουσε και στο ριμπάουντ ο Γκατσίνοβιτς σούταρε πάνω από το δοκάρι.

Τελικά η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα με το πέναλτι του Άμραμπατ στο 52ο λεπτό, που καταλογίστηκε σε αντικανονικό μαρκάρισμα του Σίτο στον Γκατσίνοβιτς, εντός περιοχής. Μάλιστα, στο 55΄ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να απλοποιήσουν τα πράγματα: ο Αραούχο έβγαλε μόνο τον Μοχαμαντί, αλλά το πλασέ του πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία, την οποία ο «Δικέφαλος» πλήρωσε τρία λεπτά αργότερα. Στο 58΄ και ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Καρμόνα ο Κρεσπί σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα βρήκε και στον Τζαβέλλα και κατέληξε στα δίχτυα του Αθανασιάδη.

Η Ένωση είχε νέα ευκαιρία για δεύτερο γκολ στο 63΄, αλλά ο Παπαδόπουλος εξουδετέρωσε το σουτ του Άμραμπατ στο 63΄ και στο 74΄ ο Ρότα σούταρε άστοχα, στην τελευταία αξιόλογη τελική της αθηναϊκής ομάδας για το «διπλό» και το -4 από τον Παναθηναϊκό.

Related Posts