Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Ζήσε περισσότερο μυρίζοντας τα ‘αέρια’ των φίλων σου
Ζήσε περισσότερο μυρίζοντας τα ‘αέρια’ των φίλων σου

Ζήσε περισσότερο μυρίζοντας τα ‘αέρια’ των φίλων σου

  • October 31, 2017
  • 0 Likes
  • 25 Views
  • 0 Comments

Ένα από τα ωραία πράγματα στην φιλία και την παρέα είναι ότι αφήνεσαι ελεύθερος. Εκφράζεσαι όπως σου έρθει χωρίς να ντρέπεσαι ή να φοβάσαι την παρεξήγηση.
    
Η έκφραση δεν είναι μόνο λεκτική. Είναι και εξωλεκτική. Με τον πρωκτό σου για παράδειγμα. Σε όλους μας έχει τύχει να εκκενώσουμε αέρια στο χώρο που είμαστε ε φίλους ή να γίνουμε αποδέκτες των δικών τους αερίων. Η πιο λογική αντίδραση είναι να κλείσουμε τη μύτη μας ή να τρέξουμε μακριά μέχρι να εξασθενήσει η οσμή.
    
Φαίνεται πως αυτό είναι λάθος. Το πιο σωστό που έχουμε να κάνουμε σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να καθίσουμε και να εισπνεύσουμε την μυρωδιά σε όλο της το μεγαλείο. Όχι, δεν διαβάζετε κάποιας μορφής καφρίλα, αλλά μια επιστημονική τεκμηρίωση.
    
Γιατί σύμφωνα με έρευνα που έγινε στο πανεπιστήμιο του Εξετέρ, τα αέρια που απελευθερώνει ο άνθρωπος από τον πρωκτό του περιέχουν υδροθείο, το οποίο όταν βρίσκεται σε χαμηλά ποσοστά μπορεί να συμβάλλει στην υγεία.
    
Καρκίνος, εγκεφαλικό και καρδιακά προβλήματα είναι μερικές ασθένειες που μπορεί να αποτραπούν με την εισροή διά της όσφρησης αυτού του αερίου. Κάποιοι άλλοι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι προλαμβάνει την αρθρίτιδα και την άνοια ή ακόμα εξασφαλίζει την μακροζωία.
    
Με την συμβολή αυτού του αερίου, οι επιστήμονες του Έξετερ έφτιαξαν μια νέα σύσταση, την AP39, με την οποία τα μιτοχόνδρια ενισχύονται, ενώ τα κύτταρα απορροφούν ένζυμα που παράγουν το υδροθείο. Αν τα κύτταρα χορηγηθούν με την ουσία αυτή, τα μιτοχόνδρια παραμένουν «υγιή», άρα και τα κύτταρα το ίδιο.
    
Πηγή: Unilad.co.uk
        
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline
            
            
            
            
            
          

  • Μοιραστείτε: