Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Τέρμα το κάπνισμα και έξω από το αεροδρόμιο της Μελβούρνης
Τέρμα το κάπνισμα και έξω από το αεροδρόμιο της Μελβούρνης

Τέρμα το κάπνισμα και έξω από το αεροδρόμιο της Μελβούρνης

  • January 1, 2013
  • 0 Likes
  • 159 Views
  • 0 Comments

altΣύντομα αναμένεται να απαγορευτεί εντελώς το κάπνισμα και στους εξωτερικούς χώρους του αεροδρομίου της Μελβούρνης για να μην ενοχλούνται από το καπνό των τσιγάρων οι επιβάτες. Η διεύθυνση του αεροδρομίου, με τη βοήθεια της Αρχής Quit Victoria, που οργανώνει τις αντικαπνιστικές εκστρατείες, σχεδιάζουν να κατασκευάσουν ένα «κλουβί» μακριά από τις εισόδους του αεροδρομίου, στο οποίο θα μπορούν να καταφεύγουν όσοι θέλουν να καπνίσουν ένα τσιγάρο.

Στο «κλουβί», το οποίο και αναμένεται να κατασκευαστεί τους επόμενους μήνες, κοντά στον χώρο που βρίσκεται το γραφείο της ομοσπονδιακής αστυνομίας (AFP) θα υπάρχουν σταχτοθήκες, αλλά και ευδιάκριτες πινακίδες με τα γνωστά συνθήματα κατά του καπνίσματος.

Η διεύθυνση του αεροδρομίου κατέληξε να πάρει αυστηρότερα μέτρα κατά του τσιγάρου, όπως ισχυρίζεται, εξαιτίας του γεγονότος ότι, επιβάτες αλλά και εργαζόμενοι καπνιστές του αεροδρομίου αγνοούσαν τις υπάρχουσες απαγορευτικές πινακίδες και άναβαν το τσιγάρο έξω από τις εισόδους και εξόδους του αεροδρομίου, με αποτέλεσμα ο καπνός να ενοχλεί τους επιβάτες που έβγαιναν ή έμπαιναν στο αεροδρόμιο.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline