Sign In

“ΟΜΙΛΟΣ” YgeiaOnline & ΜΕΛΛΟΝ ΥΓΕΙΑΣ & ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Εξειδικευμένο κέντρο ιατρικής αισθητικής και Κοσμητολογίας σε υπηρεσίες ομορφιάς και αγωγές αντιγήρανσης και ανάπλασης, όπως Μεσοθεραπείες, Χημικό Peeling και Υαλουρονικό Οξύ, Hifu, κρυολιπόλυση, θεραπείες σύφιξης & αδυνατίσματος, περιποιήσεις προσώπου και σώματος. Εδώ θα βρείτε και το Lifting με νήματα, το οποίο εφαρμόζεται με απόλυτη ασφάλεια και επιτυχία από κορυφαίο πλαστικό χειρουργό.

Εξειδικεύεται στην αισθητική δερματολογία και σας εξασφαλίζει υψηλή αποτελεσματικότητα σε δερματικές παθήσεις που μεταφράζονται ως αισθητικά προβλήματα όπως: ακμή, χαλάρωση, ρυτίδες, ευρυαγγείες, ανοιχτοί πόροι, δυσχρωμίες, κηλίδες, κυτταρίτιδα κλπ.

YgeiaOnline

Το Υγείαonline.gr είναι ένα νέο ιδιαίτερα πρωτοποριακό portal υγείας, που κύριος σκοπός του είναι πλήρης ενημέρωση των επισκεπτών του, για όλα τα θέματα υγείας. Οι σελίδες του Υγείαonline.gr αποτελούν τον ιδανικότερο χώρο για να περιηγηθεί ο επισκέπτης. Στο Υγείαonline.gr, υπάρχουν πολλά ιατρικά video και περισσότερα από 6.000 άρθρα, ιατρικές ειδήσεις και επιστημονικές εξελίξεις γραμμένα αρκετά από αυτά από τους πιο διάσημους ιατρούς-επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων, στον Ελληνικό χώρο.
Το κυριότερο που προσφέρει Υγείαonline.gr, είναι πληροφορίες γύρω από την υγεία σε μορφή άρθρων, video, καθώς και καθημερινή ενημέρωση των μελών του, με την υπηρεσία newsletter. Όμως δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό.
Μια από τις βασικές υπηρεσίες που προσφέρει το Υγείαonline.gr είναι η online διάγνωση ιατρικών προβλημάτων, μέσω της ειδικής φόρμας και του κωδικού πρόσβασης που παρέχεται στα μέλη. Ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να στέλνει μέσω μηνύματος (e-mail) το ιατρικό πρόβλημα που τον απασχολεί και να παίρνει άμεσα μια αξιόπιστη απάντηση. Η ιατρική-επιστημονική ομάδα είναι πάντα πρόθυμη να δώσει σε καθημερινή βάση συμβουλευτικές απαντήσεις και βοηθήσει ανθρώπους που έχουν προβλήματα υγείας. Η δυναμική αυτή ομάδα αποτελείται από Ιατρούς, Ψυχολόγους, Διαιτολόγους-Διατροφολόγους και Φυσιοθεραπευτές, ενώ βοηθά ανθρώπους και έκτος Ελλάδος. Συμβουλευτικές απαντήσεις έχουν δοθεί στη Κύπρο, στην υπόλοιπη Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία και γενικότερα όπου υπάρχουν Έλληνες.
Μια ακόμη νέα και πρωτοποριακή υπηρεσία που προσφέρει το Υγείαonline.gr, είναι η δημιουργία της κάρτας υγείας και ομορφιάς «Υγείαonline». Η κάρτα «Υγείαonline» παρέχει στους κατόχους της, δωρεάν και εκπτωτικές υπηρεσίες όχι μόνο για διαγνωστικά κέντρα, αλλά και για ψυχολογικά, οδοντιατρικά, οφθαλμολογικά κέντρα. Επίσης παρέχονται υπηρεσίες φυσιοθεραπείας, massage, yoga, ιριδολογίας, ρεφλεξολογίας, ομοιοπαθητικής, αλατοθεραπείας, αποτρίχωσης laser, spa, βελονισμού, διατροφής, γυμναστηρίου κ.τ.λ.
Στο Υγείαonline.gr υπάρχουν καταχωρημένα μοναδικά άρθρα που δεν θα τα βρει ο επισκέπτης σε κανένα άλλο ιατρικό portal, καθώς συνεργάζεται με ιατρούς-επιστήμονες και συνεργάτες υγείας, που αρθρογραφούν αποκλειστικά για το portal Υγείαonline.gr, καθώς επίσης και ειδήσεις-επιστημονικές εξελίξεις από την παγκόσμια ιατρική, μεταφρασμένα στα Ελληνικά από τα πιο γνωστά διεθνή επιστημονικά ιατρικά portals και ειδησεογραφικά πρακτορεία όπως: Medline Plus, Mayo Clinic, Web MD, BioMed Central, Science Daily, Reuters, BBC, Independent News, Daily Telegraph, AFP, The New York Times, Daily Mail κ.α.
Οι επισκέπτες του Υγείαonline.gr αυξάνονται καθημερινά.
– Εβδομαδιαίες επισκέψεις: Περισσότεροι από 135.000 μοναδικοί χρήστες ζητούν πληροφορίες από το Υγείαonline.gr σε εβδομαδιαία βάση.
– Μηνιαίες επισκέψεις: Με περισσότερους από 500.000 μοναδικούς χρήστες κάθε μήνα το Υγείαonline.gr βρίσκεται αυτή την στιγμή στα κορυφαία επιστημονικά portals ιατρικής ενημέρωσης στη χώρα μας!
Το Υγείαonline συνεργάζεται με κέντρα Υγείας, με Οδοντιατρικά κέντρα, με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, με Κέντρα Διαιτολογικά – Ψυχολογίας – Εφαρμογές Αισθητικής ιατρικής και κλινικής Δερματολογίας – Κέντρα Αποθεραπείας – Αποκατάστασης – Γυμναστήρια – Κτηνιάτρους – Ασθενοφόρα και ανήκει στον Όμιλο Μανιατέα.
  • All
  • Οικονομία
  • ΥΓΕΙΑ
  • Υγεία

Hellenic Healthcare Group: Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Ασημένια Διάκριση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης από τον EcoVadis

Υγεία 12:56, 07.02.2023 Ο Όμιλος Hellenic Healthcare (HHG), τιμήθηκε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με την Ασημένια Διάκριση από τον EcoVadis (2022-2023), τον κορυφαίο οργανισμό αξιολόγησης εταιρικής βιωσιμότητας παγκοσμίως, για τις κοινωνικά υπεύθυνες πρακτικές που εφαρμόζει σχετικά με θέματα υπεύθυνης επιχειρηματικότητας, αειφορίας και βιώσιμης ανάπτυξης. Λειτουργεί ως παράδειγμα για το ελληνικό επιχειρείν, στέκεται πάντα δίπλα στους

Νέες υπηρεσίες στον Ψηφιακό Φάκελο Ασθενούς

Ο Ψηφιακός Φάκελος Ασθενούς, ένα από τα μεγάλα βήματα στην πορεία ψηφιοποίησης της δημόσιας υγείας προς όφελος των πολιτών, διευρύνεται και προσφέρει νέες υπηρεσίες ψηφιακής καταχώρισης 431 εργαστηριακών εξετάσεων στους πολίτες. Το νέο αυτό κεφάλαιο του Ψηφιακού Φακέλου Ασθενούς παρουσιάστηκε σήμερα κατά τη διάρκεια σύσκεψης που έγινε υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.Ο

Ο Ευάγγελος Καλαμάκης αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος της SOFMEDICA

Ο Όμιλος εταιριών υγείας SOFMEDICA ανακοίνωσε σήμερα ότι ο κ. Ευάγγελος Καλαμάκης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του νέου Διευθύνοντα Συμβούλου της ναυαρχίδας του Ομίλου και ομώνυμης εταιρείας, SOFMEDICA.Οπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ο κ. Καλαμάκης είναι ένας εμπνευσμένος ηγέτης με αποδεδειγμένη εμπειρία στη χρηματοδότηση επιχειρήσεων και την επενδυτική τραπεζική στην Ελλάδα και την Ανατολική Ευρώπη.Ο Ευάγγελος Καλαμάκης διαθέτει ένα

Έρευνα: Τσακωθείτε άφοβα και μην χωρίσετε για να διατηρήσετε σε χαμηλά επίπεδα το ζάκχαρο

Έρευνα: Τσακωθείτε άφοβα και μην χωρίσετε για να διατηρήσετε σε χαμηλά επίπεδα το ζάκχαρο Υγεία 09:14, 07.02.2023 Διεθνής έρευνα διαπιστώνει ότι ο γάμος μειώνει την πιθανότητα αύξησης του σακχάρου, ενώ ένας χωρισμός ή η απώλεια του συντρόφου εξαιτίας θανάτου αυξάνει την πιθανότητα για προδιαβήτη ή διαβήτη Οι άνθρωποι που είναι παντρεμένοι ή συμβιώνουν με σύντροφο

κάρτα υγείας
Γιατροί
0
Κλινικές
0
Νοσοκομεία
0
Φαρμακεία
0
Διαγνωστικά Κέντρα
0
Καρδιολόγοι
0
Οδοντίατροι
0
Παθολόγοι
0

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΝΙΚΗΤΑΣ – Οδοντίατρος

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΝΙΚΗΤΑΣ – Οδοντίατρος Διεύθυνση : Τ.Κ. Τηλέφωνο :

ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ – Οδοντίατρος

ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ – Οδοντίατρος Διεύθυνση : Τ.Κ. Τηλέφωνο :

ΓΙΑΝΙΣΕΒΣΚΙ ΑΝΕΣΤΗΣ – Οδοντίατρος

ΓΙΑΝΙΣΕΒΣΚΙ ΑΝΕΣΤΗΣ – Οδοντίατρος Διεύθυνση : Τ.Κ. Τηλέφωνο :

ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ – Οδοντίατρος

ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ – Οδοντίατρος Διεύθυνση : Τ.Κ. Τηλέφωνο :

ΓΙΑΛΕΡΗ ΑΝΝΑ – Οδοντίατρος

ΓΙΑΛΕΡΗ ΑΝΝΑ – Οδοντίατρος Διεύθυνση : ΗΡΑΚΛΕΟΥΣ 5-7 ΧΑΛΑΝΔΡΙ Τ.Κ. 15234 Τηλέφωνο :

ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ – Οδοντίατρος

ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ – Οδοντίατρος Διεύθυνση : Τ.Κ. Τηλέφωνο :

ΓΙΑΝΙΣΕΒΣΚΙ ΑΝΕΣΤΗΣ – Οδοντίατρος

ΓΙΑΝΙΣΕΒΣΚΙ ΑΝΕΣΤΗΣ – Οδοντίατρος Διεύθυνση : Τ.Κ. Τηλέφωνο :

ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ – Οδοντίατρος

ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ – Οδοντίατρος Διεύθυνση : Τ.Κ. Τηλέφωνο :

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΝΙΚΗΤΑΣ – Οδοντίατρος

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΝΙΚΗΤΑΣ – Οδοντίατρος Διεύθυνση : Τ.Κ. Τηλέφωνο :

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΔΕΣΠΟΙΝΑ – Οδοντίατρος

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΔΕΣΠΟΙΝΑ – Οδοντίατρος Διεύθυνση : Τ.Κ. Τηλέφωνο :

ΓΕΩΡΓΟΥ ΖΑΦΕΙΡΙΑ – Οδοντίατρος

ΓΕΩΡΓΟΥ ΖΑΦΕΙΡΙΑ – Οδοντίατρος Διεύθυνση : Τ.Κ. Τηλέφωνο :

ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ – Οδοντίατρος

ΓΕΩΡΓΟΥΛΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ – Οδοντίατρος Διεύθυνση : Τ.Κ. Τηλέφωνο :

Κατεβάστε την εφαρμογή

του Ygeiaonline από το Play Store

covid

COVID-19 Η εξάπλωση της νόσου στην Ελλάδα και τον κόσμο