Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Κακόβουλο βίντεο στο YouTube προσβάλλει ‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’
Κακόβουλο βίντεο στο YouTube προσβάλλει ‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’

Κακόβουλο βίντεο στο YouTube προσβάλλει ‘Το Χαμόγελο του Παιδιού’

  • August 29, 2011
  • 0 Likes
  • 26 Views
  • 0 Comments

Δελτίο Τύπου: Για μία ακόμα φορά πέφτουμε θύματα κακόβουλων ενεργειών εις βάρος του οργανισμού μας αλλά και των σκοπών που υπηρετούμε. Εδώ και ένα χρόνο στο διαδικτυακό τόπο «You Tube» έχει αναρτηθεί οπτικοακουστικό υλικό (video) αγνώστου προελεύσεως, με προσβλητικό περιεχόμενο. Τo video περιέχει εκφράσεις, που περιγράφουν ασελγείς πράξεις και προσβάλλουν βάναυσα την γενετήσια αξιοπρέπεια ανηλίκων.

Ωστόσο κύριο «θύμα» για μία ακόμα φορά είναι «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Ένα χρόνο μετά, παραμένουμε μάρτυρες της ταχύτατης και ανεξέλεγκτης διάδοσης του χυδαίου αυτού υλικού μέσω mails.

Μάλιστα, ο διασυρμός του Χαμόγελου δεν σταμάτησε εκεί. Θεσμικοί φορείς (κόμματα, βουλευτές, εκπρόσωπους της τοπικής αυτοδιοίκησης κ.λ.π.) δέχτηκαν καταγγελίες από γνωστούς πολέμιους του έργου μας βάσει των οποίων «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι υπεύθυνο για την παραγωγή αλλά και προώθηση του συγκεκριμένου υλικού! Μάλιστα το «τοποθετούν» στην επίσημη ιστοσελίδα μας!

Προκειμένου να διαφυλάξουμε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και τα παιδιά που με συνέπεια και σεβασμό εκπροσωπούμε, από την ημέρα ανάρτησης του υλικού έχουμε προβεί σε όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Ωστόσο, οι διαδικασίες αυτές είναι χρονοβόρες και επιπρόσθετα η αφαίρεση τέτοιων υλικών από το διαδίκτυο δεν είναι εφικτή.

Προκειμένου να διευκολύνουμε το έργο της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καταθέτουμε μήνυση. Μετά από 16 χρόνια καθημερινού αγώνα σε όλη την Ελλάδα, αποκτήσαμε «φίλους» και «εχθρούς».

«Φίλους» οι οποίοι είναι συμπαραστάτες και συμμέτοχοι στο έργο μας αλλά και «εχθρούς» οι οποίοι είτε εξυπηρετούν ιδιοτελή συμφέροντά, είτε μας εκδικούνται καθώς τιμωρήθηκαν από τις αρμόδιες Αρχές για σοβαρά αδικήματα που έπραξαν κατά των παιδιών μετά την δική μας παρέμβαση.

Παρακαλούμε εάν λάβετε σχετικό mail, μην το προωθήσετε, απλά διαγράψτε το.

Περισσότερες πληροφορίες:

Το Χαμόγελο του Παιδιού
Γραφείο Τύπου

e-mail: info@hamogelo.gr
Τηλ: 2103306140

Πηγή: Υγείαonline.gr

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline