Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Βιωματικό Εργαστήρι Προσωπικής Ανάπτυξης-Ψυχοδράματος
Βιωματικό Εργαστήρι Προσωπικής Ανάπτυξης-Ψυχοδράματος

Βιωματικό Εργαστήρι Προσωπικής Ανάπτυξης-Ψυχοδράματος

  • April 17, 2014
  • 0 Likes
  • 37 Views
  • 0 Comments

altΗ ζωή δεν είναι ένα πρόβλημα που χρειάζεται να το λύσεις, είναι ένα μυστήριο που χρειάζεται να το ζήσεις“! Αυτό το εργαστήρι είναι μια πρόσκληση, σε εσάς που θέλετε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας ένα διήμερο ταξίδι, ένα ταξίδι επαφής, επίγνωσης, απελευθέρωσης.

Όταν η έκφρασή σου ξεμπλοκάρει, από το σώμα, το στόμα, την καρδιά, και όταν το συναίσθημα βγει προς τα έξω, τότε μπορείς να νιώσεις τον εαυτό σου καλύτερα και τότε μπορείς να είσαι πραγματικά ανοιχτός προς τους άλλους.

Ξεφορτώνεις λίγο τα βάρη, πετάς κάποια άχρηστα πράγματα, και δημιουργείς νέο χώρο. Ίσως πάρεις μια νέα απόφαση για σένα, να γεμίσεις αυτόν το νέο χώρο με περισσότερη θετικότητα, όραμα, δύναμη και καλλιτεχνικότητα.

Καθένας από εσάς είναι ευπρόσδεκτος να έρθει όπως ακριβώς είναι: εσωστρεφής, εξωστρεφής, ντροπαλός, παρορμητικός, με φόβους ή ανασφάλειες, με έντονα ή όχι συναισθήματα, με ενδοιασμούς ή με συγκεκριμένους στόχους.

Καθένας θα φλερτάρει με το προσωπικό του στοίχημα, όσο θελήσει. Η δυναμική της ομάδας θα τον εκπλήξει. Η ομάδα θα δουλέψει γι αυτόν και αυτός για την ομάδα. Κάτι καινούριο θα γεννηθεί. Από τα αγγίγματα όλων.

alt

Θα χρησιμοποιηθούν βιωματικές ασκήσεις αλληλεπίδρασης της ομάδας, διάφορες ψυχοδραματικές τεχνικές (καθρέπτης, σωσίας, αντιστροφή ρόλων κα.), τεχνικές role-playing κ.α. Θα «ζεσταθούμε» σε μια νοοτροπία ζωής-δράσης, ρεαλισμού-γείωσης και αισιοδοξίας!

Περισσότερες πληροφορίες:

Ημερομηνία: Σάββατο 10 & Κυριακή 11 Μαΐου
Ώρα: 16.00-20.30 το Σάββατο & 11.00-15.30 την Κυριακή (συνολική διάρκεια εργαστηρίου 9 ώρες με διάλειμμα)
Χώρος: Ψυχοκίνηση, ιδιωτικός χώρος / γραφείο ψυχολόγου
Διεύθυνση: οδός Αλκμαιωνιδών 6
(πλησίον Caravel, σταθμός μετρό Ευαγγελισμού),16121, Καισαριανή
Συνδρομή: 70 €, 60 € για φοιτητές & ανέργους
Τηλ. επικοινωνίας: 2155159120 – Κιν. 6943293408
e-mail: danai_chor@yahoo.gr
url: www.danaichor.blogspot.gr

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline