Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. ‘Ας κάνουμε αυτή τη χρονιά, Χρονιά Υγείας!’
‘Ας κάνουμε αυτή τη χρονιά, Χρονιά Υγείας!’

‘Ας κάνουμε αυτή τη χρονιά, Χρονιά Υγείας!’

  • January 17, 2013
  • 0 Likes
  • 18 Views
  • 0 Comments

altΤο Dettol ξεκινάει μια μοναδική καμπάνια και γίνεται ο απόλυτος σύμμαχος μας στην προστασία από τα μικρόβια, προσφέροντας εκπαίδευση και ενημέρωση και τα αγαπημένα σας προϊόντα σε προνομιακές τιμές!

Το Dettol έχοντας πάντα ως πρωταρχικό στόχο την δέσμευσή του για Υγιεινή Καθαριότητα και Προστασία από τα μικρόβια, εγκαινιάζει την καμπάνια «Ας κάνουμε αυτή τη χρονιά Χρονιά Υγείας!» θέλοντας να ευαισθητοποιήσει και να υποστηρίξει το ευρύ κοινό για την προστασία της υγείας του σε κάθε εποχή του χρόνου. Η αρχή γίνεται με την «επικίνδυνη»  χειμωνιάτικη περίοδο της γρίπης και των κρυολογημάτων! Το Dettol υπενθυμίζει τους βασικούς κανόνες καθαριότητας και υγιεινής που αποτελούν το Α και το Ω για προστασία από τα μικρόβια και τις ιώσεις και παράλληλα προσφέρει στους καταναλωτές τα προϊόντα του σε ασυναγώνιστες τιμές, μαζί με πλούσια δώρα!

Σύμφωνα με όλους τους ειδικούς επιστήμονες και σύμφωνα με τα αποτελέσματα μελετών που έχει διεξάγει το Συμβούλιο Υγιεινής (Hygiene Council) με την υποστήριξη του Dettol, αποδεικνύεται ότι σημαντικοί παράγοντες στην εξάλειψη των εποχικών παθήσεων είναι το συστηματικό πλύσιμο των χεριών και η χρήση  αντισηπτικού χεριών. Το Dettol, ο απόλυτος σύμμαχός μας στην ατομική καθημερινή υγιεινή και αυτήν του σπιτιού μας,  μας δίνει πρακτικές συμβουλές μέσα από τη δράση  «Ας κάνουμε αυτή τη χρονιά Χρονιά Υγείας!» με εκδηλώσεις σε κεντρικά σημεία της πόλης και σούπερ μάρκετ, στο διαδίκτυο και στην τηλεόραση.  

Επιπλέον, το Dettol χαρίζει 50 ποδήλατα Ideal για την προώθηση της ήπιας άσκησης που ενδυναμώνει τον οργανισμό και 250 καλάθια με προϊόντα Dettol μιας ολόκληρης χρονιάς για προστασία του σπιτιού και της οικογένειάς μας σε κάθε εποχή. Επισκεφθείτε τα επιλεγμένα σούπερ μάρκετ που συμμετέχουν στην κλήρωση (Σκλαβενίτης, Μασούτης, Γαλαξίας, My Market και ΑΒ Βασιλόπουλος) και ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να λάβετε μέρος. Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013 και θα διαρκέσει έως τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2013.

Μην χάνετε στιγμή! To Dettol είναι εδώ, εξασφαλίζοντας για εσάς και την οικογένεια σας μια χρονιά όλο Υγεία!!!

*Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες καθώς και τους όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό επισκεφτείτε το www.dettol.gr.

«Dettol, αποστολή μας η υγιεινή καθαριότητα»
Διαθέτοντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, η σειρά Προσωπικής και Οικιακής Υγιεινής Dettol είναι το No1 όνομα στην παγκόσμια αγορά απολυμαντικών και αντισηπτικών προϊόντων.  Το Dettol προσφέρει κάθε μέρα 100% σιγουριά ενάντια στα μικρόβια σε κάθε απλή, καθημερινή δραστηριότητα και συμβάλλει στην αποτελεσματική πρόληψη διαφόρων επιδημιών, που αποτελούν στις μέρες μας σημείο αναφοράς και προβληματισμού των σύγχρονων, ευρωπαϊκών κοινωνιών. Τα προϊόντα Dettol είναι ιδιαιτέρως επιτυχημένα και έχουν κερδίσει την αποδοχή του ελληνικού κοινού.   

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline