Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Τζούλια Λούις-Ντρέιφους: Ένα ισχυρό μήνυμα για τον καρκίνο του μαστού
Τζούλια Λούις-Ντρέιφους: Ένα ισχυρό μήνυμα για τον καρκίνο του μαστού

Τζούλια Λούις-Ντρέιφους: Ένα ισχυρό μήνυμα για τον καρκίνο του μαστού

  • October 3, 2017
  • 0 Likes
  • 21 Views
  • 0 Comments

Θα μπορούσες να το πεις και τραγική ειρωνεία. Θα μπορούσες να το πεις μια δύσκολη κατάσταση ή μια μεγάλη ατυχία.
        
Το να μαθαίνεις ότι έχεις καρκίνο του μαστού δύο μέρες πριν μπει ο Οκτώβρης, μήνας αφιερωμένος στην ενημέρωση των γυναικών για την ασθένεια είναι κάτι απ’ όλα αυτά.  Όταν όμως το αντιμετωπίζεις όπως η Τζούλια Λούις-Ντρέιφους, τότε είναι απλά ένας αντίπαλος που θα γνωρίσει την ήττα.
        
Η διάσημη ηθοποιός που απολαμβάνουμε στη σειρά Veep, έκανε στις 28 Σεπτεμβρίου ανάρτηση στο Instagram, όπου ενημέρωνε πως διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.
        
«1 στις 8 γυναίκες έχουν καρκίνο του μαστού. Σήμερα είμαι μια από αυτές. Τα καλά νέα είναι ότι έχω ένα γκρουπ από σούπερ υποστηρικτικούς ανθρώπους, την οικογένεια μου και τους φίλους μου, και μια καταπληκτική κάλυψη μέσω του ταμείου μου. Τα κακά νέα είναι ότι δεν είναι όλες οι γυναίκες τόσο τυχερές, γι’ αυτό ας πολεμήσουμε τον καρκίνο κάθε είδους και ας κάνουμε την παγκόσμια υγεία πραγματικότητα».
        

        
Αυτό το τελευταίο αφορά στο περίφημο νομοσχέδιο της κυβέρνησης Τραμπ για αλλαγή του συστήματος υγείας, κάτι που θα άφηνε πολλούς ανθρώπους έξω από την δωρεάν κάλυψη. Στις ΗΠΑ είναι ένα μεγάλο πρόβλημα των τελευταίων μηνών.
        
Σε πολλά μέρη του κόσμου και την Ελλάδα είναι χρόνιο. Γι’ αυτό το μήνυμα που έρχεται από τόσο επιδραστικά χείλη όπως της Ντρέιφους, αποκτά μια άλλη διάσταση.
        
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline
            
            
            
            
            
          

  • Μοιραστείτε: