Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. ΤΣΙΑΝΗ ΝΙΚΟΛ
ΤΣΙΑΝΗ ΝΙΚΟΛ

ΤΣΙΑΝΗ ΝΙΚΟΛ

  • July 24, 2016
  • 0 Likes
  • 33 Views
  • 0 Comments
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ, ΒSc
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

        
Η Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Νικόλ Τσιάνη γεννήθηκε στο Schwelm Γερμανίας. Πραγματοποίησε σπουδές στο Τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
         
Στα πλαίσια της πτυχιακής της εργασίας αφοσιώθηκε στη «Διερεύνηση της διατροφικής πρόσληψης και των αντιοξειδωτικών, ασθενών με Σκλήρυνση κατά Πλάκας».
         
Από το Σεπτέμβριο του 2009 αποτελεί επιστημονικός συνεργάτης του Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης και Μεταβολικού Ελέγχου ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. Από τον Οκτώβριο του 2010 εμφανίζεται περιοδικά σε εκπομπές τηλεοπτικών σταθμών πανελλήνιας εμβέλειας σχολιάζοντας θέματα Διατροφής & Υγείας. Από τον Ιανουάριο του 2010 ανακηρύχτηκε Ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας. Υπήρξε η Επιστημονική Διευθύντρια ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Χολαργού και τώρα πραγματοποιεί ραντεβού κατ’ οίκον στην περιοχή της Αθήνας και πανελλαδικά μέσω διαδικτύου.
         
Παρακολουθεί συνέδρια, ημερίδες και σεμινάρια διατροφής, κλινικής διαιτολογίας αλλά και παχυσαρκίας, ώστε να ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις στον τομέα της διατροφής. Από την έναρξη της σταδιοδρομίας της μέχρι και σήμερα αρθρογραφεί συστηματικά σε ημερήσιες εφημερίδες και σε περιοδικά. Επίσης, διαχειρίζεται το «e-newsletter Λόγω… Διατροφής» και είναι μέλος της συντακτικής ομάδας του περιοδικού «Λόγω… διατροφής».
         
Ακόμη, είναι μέλος της συγγραφικής ομάδας του βιβλίου «Η απόλυτη αντιοξειδωτική καλοκαιρινή δίαιτα», το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2011, αλλά και του βιβλίου «Διατροφή ORAC σε συνταγές που θα λατρέψετε!» το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2012.
         
Επίσης είναι συνεργάτης της Ομάδας Logodiatrofis.gr και αρθρογραφεί στο Νο1 portal Διατροφής και Υγείας.
         
Στοιχεία επικοινωνίας:
        
Νικόλ Τσιάνη
Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, ΒSc
Μέλος της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
Αττική – Ραντεβού κατ’ οίκον
Πανελλαδικά – Μέσω Skype, E-mail και Τηλέφωνο
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6948873360
www.facebook.com/nikol.tsiani.diaitologos.diatrofologos
e-mail: nikoltsiani@hotmail.com
web-site: www.nikoltsiani.blogspot.gr
web-site: www.logodiatrofis.gr
web-site: www.activekids.gr
web-site: www.care24.gr

                       
                       
                       
                       
                       

  • Μοιραστείτε: