Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Τρία μυστικά για να μετατρέψετε το σαλόνι σας στην πιο χαλαρωτική γωνιά του σπιτιού
Τρία μυστικά για να μετατρέψετε το σαλόνι σας στην πιο χαλαρωτική γωνιά του σπιτιού

Τρία μυστικά για να μετατρέψετε το σαλόνι σας στην πιο χαλαρωτική γωνιά του σπιτιού

  • July 12, 2021
  • 0 Likes
  • 69 Views
  • 0 Comments

Ο μινιμαλισμός είναι το μυστικό για να μπορεί να χαρακτηριστεί ξεκούραστο το σαλόνι σας, καθώς δεν θα πρέπει να είναι φορτωμένο με περιττά αντικείμενα που προκαλούν «παραφωνία».
Για να μετατρέψετε το σαλόνι σας στην αγαπημένη γωνιά του σπιτιού σας θα πρέπει να επιτύχετε την επιθυμητή αρμονία και θετική ενέργεια που θέλει να χαρακτηρίζει το «ησυχαστήριό» σας, ακολουθώντας τις συμβουλές που ακολουθούν παρακάτω.

Ο μινιμαλισμός
Ακολουθώντας τη φιλοσοφία του μινιμαλισμού, κάντε πράξη το «όσο λιγότερα, τόσο καλύτερα» για να επιτύχετε την θετική ενέργεια που επιθυμείτε στο χώρο σας. Έτσι, επιλέξτε λίγα και καλά διακοσμητικά αντικείμενα τα οποία δημιουργούν την αίσθηση της αρμονίας, της ηρεμίας και της χαλάρωσης. Αυτά μπορεί να είναι ένα πράσινο φυτό, ένα μπουκέτο λουλούδια, ένα αρωματικό κερί.

Γωνιά για διάβασμα
Για να απολαμβάνετε στο μέγιστο βαθμό την αγαπημένη σας χαλαρωτική συνήθεια, δημιουργήστε έναν «ειδικό» χώρο στο σαλόνι με μια αναπαυτική πολυθρόνα ώστε να «βουλιάζετε» σε αυτή με τις ώρες. Προτιμήστε ένα σημείο όσο το δυνατόν πιο ήσυχο. Έχετε κατά νου ότι μπορεί να χρειαστεί μία μικρή αναδιάταξη του χώρου σας.

Φωτισμός
Ο κακός φωτισμός αποδεδειγμένα κουράζει, γι αυτό φροντίστε να είστε δημιουργικοί. Το αδύναμο φως δεν ενδείκνυται καθώς δρα αρνητικά στην ψυχολογία μας. Προτιμήστε το φως από συνδυασμό διαφορετικών φωτιστικών, καθώς αποτελούν πιο χαλαρωτική πρακτική.

  • Μοιραστείτε: