Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Τραγική η κατάσταση στο ‘Α. Φλέμιγκ’, καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι
Τραγική η κατάσταση στο ‘Α. Φλέμιγκ’, καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

Τραγική η κατάσταση στο ‘Α. Φλέμιγκ’, καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι

  • May 14, 2015
  • 0 Likes
  • 27 Views
  • 0 Comments

altΈνας τραυματιοφορέας για ολόκληρο Νοσοκομείο, μία νοσηλεύτρια για 30 ασθενείς καθημερινά, μια νοσηλεύτρια στα επείγοντα καλείται να αντιμετωπίσει δεκάδες περιστατικά και ταυτόχρονα εκτελεί οδηγίες 3-4 γιατρών, 9 υπάλληλοι καλύπτουν 20 βάρδιες εφημερίας το μήνα και ταυτόχρονα βρίσκονται καθημερινά στο πόστο τους, στο προσωπικό οφείλονται δεκάδες ρεπό, άδεια από το 2014, ενώ η νέα περίοδος αδειών είναι μπροστά.

Αυτή είναι η εικόνα που περιγράφει το Σωματείο Εργαζομένων για το Νοσοκομείο “Αμαλία Φλέμιγκ”, το οποίο το Σεπτέμβριο του 2013, επί υπουργίας Άδωνι Γεωργιάδη, είχε αποφασισθεί το κλείσιμό του.

Αυτό απετράπη, ωστόσο «300 εργαζόμενοι “σκορπίστηκαν”, διαλύθηκαν κλινικές, υποβαθμίστηκαν υπηρεσίες, καταργήθηκαν κρεβάτια», καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων το οποίο έχει ενημερώσει την πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας, για την κατάσταση που επικρατεί, ωστόσο, όπως αναφέρει «τα αποτελέσματα είναι πενιχρά».

alt

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας είναι ενήμερη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυσή τους.

Το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Α. Φλέμιγκ» ζητά άμεση αποκατάσταση των δομών του Νοσοκομείου και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline