Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Ο Κώστας Τουρνάς συνομιλεί με τα παιδιά της Ανοιχτής Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ
Ο Κώστας Τουρνάς συνομιλεί με τα παιδιά της Ανοιχτής Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ

Ο Κώστας Τουρνάς συνομιλεί με τα παιδιά της Ανοιχτής Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ

  • March 22, 2013
  • 0 Likes
  • 17 Views
  • 0 Comments

altΠιστεύει ότι το ροκ το ελληνικό είναι ζεϊμπέκικο! Έχει συμπληρώσει 40 χρόνια σαν συνθέτης, στιχουργός, ερμηνευτής και τα τραγούδια τα γράφει για να τα μοιραστεί με τους ανθρώπους. Στον κύκλο των ανθρώπων που έχουν μοιραστεί τόσο πολλά μαζί μας στην ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ, μπαίνει και ο Κώστας Τουρνάς όπου μαζί  με τα παιδιά της Ανοιχτής Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ, την Χριστίνα, τον Γιουσούφ και τον Γιάννη, θα μας περιηγήσει στις αναμνήσεις του, στις σκέψεις, στα μελλοντικά του σχέδια.

Αυτή την Κυριακή ο Κώστας Τουρνάς θα μας μιλήσει για τα χρόνια της αθωότητας, τα χρόνια της φθοράς, τα χρόνια της αναγέννησης, το καλό τραγούδι που τον συγκινεί πάντα, τις ευαισθησίες του. Ακόμα, θα μας μιλήσει για τον αέρα των ανθρώπων που αναπνέει και τον μετουσιώνει σε τραγούδια, για τα ναρκωτικά και τις εξαρτήσεις.

Κώστας Τουρνάς, ένας καλλιτέχνης προφητικός, αιώνια έφηβος και πάντα δημιουργικός θα μας μιλήσει για τους θρυλικούς POLL για την αγαπημένη του ξύλινη κιθάρα, για την θριαμβευτική του πορεία στο τραγούδι, για τους πειρατές των ερτζιανών, για τον αυθορμητισμό που χάνεται όταν μεγαλώνουμε. Ο Κώστας Τουρνάς είναι ένας από τους πιο παλιούς και αγαπητούς φίλους της ΣΤΡΟΦΗΣ μια και γνωρίζει την Κοινότητα και το έργο της από τον  πρώτο χρόνο λειτουργίας της πριν από 25 χρόνια.

ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ:
Κυριακή 24 Μαρτίου, στη 1.00μμ, στους 103,7 του β΄ προγράμματος της ΕΡΤ που μεταδίδεται πανελλαδικά και  μέσω διαδικτύου στο site: www.ert.gr/deytero

Αυτή η εκπομπή σαν αερόστατο θα ταξιδέψει μέσα απ΄ τα ερτζιανά του Β΄ Προγράμματος με παρέα τα υπέροχα τραγούδια του Κώστα Τουρνά “Το αερόστατό σου θα’ μαι, στα ψηλά ν΄ ανοίγεσαι, να σε ανεβάζω στα όνειρά σου και ν΄ αφήνεσαι”.

Παραγωγός: Γιάννα Τριανταφύλλη, με τη συμβολή προσωπικού, μελών και εθελοντών του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ

Για περισσότερες πληροφορίες και για άλλες ανακοινώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 2108822122, ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστοτόπους:

www.kethea-strofi.gr
www.facebook.com/ketheastrofi
www.twitter.com/ketheastrofi

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα
Υγείαonline