Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Το στοματικό σεξ δεν κάνει καλό στις εγκύους
Το στοματικό σεξ δεν κάνει καλό στις εγκύους

Το στοματικό σεξ δεν κάνει καλό στις εγκύους

  • September 11, 2017
  • 0 Likes
  • 26 Views
  • 0 Comments

Είναι μια από τις μεγάλες απορίες των ανδρών. Μια από τις περιπτώσεις που δεν ξέρουν πως να φερθούν. Αγχώνονται, διστάζουν, νιώθουν πολύ άβολα.
        
Η σεξουαλική ζωή με την σύντροφο τους στην διάρκεια της κύησης είναι κυριολεκτικά άγνωστα νερά. Η επιστήμη βέβαια έχει αποφανθεί ότι το σεξ κάνει καλό στην διάρκεια της εγκυμοσύνης, αρκεί να γίνεται μέχρι με συγκεκριμένο τρόπο και σε ένα συγκεκριμένο διάστημα του 9μηνου.
        
Αυτό που σε καμία των περιπτώσεων δεν κάνει καλό είναι το στοματικό σεξ. Ο λόγος που οι γιατροί είναι κάθετοι σε αυτό αφορά στην μετάδοση των Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενων Μολύνσεων. Όπως αναφέρει η ειδικός Natalie Greenwold, η διάρκεια της εγκυμοσύνης αυξάνει τις πιθανότητες για μόλυνση στη γυναίκα, ιδίως στο τελευταίο τρίμηνο.
        
Μάλιστα, η μόλυνση μπορεί να συμβεί ακόμα κι αν έχει γίνει χρήση προφυλακτικού. Έτσι, αν για παράδειγμα κάνει στοματικό σεξ και κολλήσει έρπη, τότε είναι πολύ πιθανό να γεννηθεί με έρπη το παιδί. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα λέγεται ότι μπορεί να προκαλέσει μέχρι και θάνατο του μωρού.
        
Πηγή: Independent.co.uk
        
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline
            
            
            
            
            

  • Μοιραστείτε: