Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Το πρωινό του Χιού Τζάκμαν είναι το μυστικό της φυσικής του κατάστασης
Το πρωινό του Χιού Τζάκμαν είναι το μυστικό της φυσικής του κατάστασης

Το πρωινό του Χιού Τζάκμαν είναι το μυστικό της φυσικής του κατάστασης

  • September 18, 2017
  • 0 Likes
  • 30 Views
  • 0 Comments

Λένε πως η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί. Και τις περισσότερες φορές έτσι συμβαίνει. Για τον Χιου Τζάκμαν έχουμε μια παρηλλαγμένη εκδοχή αυτού του ρητού.
         
Η υγιής μέρα φαίνεται από το πρωί. Το σώμα σου φαίνεται από το πρωινό σου. Πρόκειται άλλωστε για το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Είναι αυτό που πρέπει να σε γεμίζει ώστε να κρατηθείς και να μην αναζητάς τα εύκολα και κακά για την σωματική σου κατάσταση σνακ.
         
Ο Χιου Τζάκμαν βρίσκεται στα 50 του σχεδόν. Το σώμα του όμως είναι τρομερά ζηλευτό. Δεν είναι μόνο στις περιόδους που έκανε γυρίσματα για τον Wolverin, οπότε δικαιολογημένα ήταν σε άψογη κατάσταση.
         
Είναι έτσι ο τρόπος ζωής του. Γυμνάζεται καθημερινά. Όχι βέβαια στην ένταση που απαιτεί ο χαρακτήρας. Το πιο σημαντικό βέβαια που κάνει είναι η διατροφή του. Σου έχουμε ξαναπεί για το πόσο μεγάλη βάση πρέπει να δίνεις σε αυτά που τρως, ώστε να αρχίζεις να βλέπεις αποτελέσματα.
         

        
Ο Αυστραλός ηθοποιός πόσταρε στο προφίλ του στο Instagram το πρωινό του και εξηγούνται πολλά για το πως πετυχαίνει αυτό το αποτέλεσμα. Δύο αυγά, μια φέτα του τοστ ψημένη, αβοκάντο, ντομάτα και λίγο γιαούρτι από πάνω. Τόσες θρεπτικές ουσίες, τόσοι γευστικοί συνδυασμοί που δεν χρειάζονται υπερβολές για να ικανοποιήσουν.
        
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline
            
            
            
            
            
          

  • Μοιραστείτε: