Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ποδιατρικής-Ποδολογίας
Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ποδιατρικής-Ποδολογίας

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ποδιατρικής-Ποδολογίας

  • October 12, 2017
  • 0 Likes
  • 25 Views
  • 0 Comments

Η Σχολή Υγείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου συμμετείχε ως Χορηγός στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ποδιατρικής-Ποδολογίας, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 7 και 8 Οκτωβρίου 2017 στο Ξενοδοχείο Royal Olympic, υπό τη διοργάνωση του Ελληνικού Συλλόγου Ποδιάτρων-Ποδολόγων. Το συνέδριο απευθυνόταν σε Ποδολόγους- Ποδιάτρους και επαγγελματίες υγείας γενικότερα.  
    
Το διήμερο επιστημονικό πρόγραμμα  υψηλού εκπαιδευτικού επιπέδου και ενδιαφέροντος, φιλοξένησε αξιόλογες παρουσιάσεις και ομιλίες από διακεκριμένους και καταξιωμένους ομιλητές, μεταξύ των οποίων και ομιλία της Δρ. Μανάρα Ειρήνης, Ψυχολόγος Υγείας, Διευθύντρια της Σχολής Επιστημών Υγείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, με θέμα «Ανώτατες σπουδές στην επιστήμη της Ποδιατρικής: Εξελίξεις και προοπτικές στην Ελλάδα».
    
Στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο έλαβε τιμητικό έπαινο από την οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου για την ίδρυση του πρώτου Τμήματος Ποδολογίας-Ποδιατρικής πανεπιστημιακού επιπέδου στην Ελλάδα.
    
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σχολή Υγείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει από το φετινό ακαδημαϊκό έτος το πανεπιστημιακό πρόγραμμα στην επιστήμη της Ποδιατρικής BSc (Hons) Podiatry, σε συνεργασία με το δημόσιο βρετανικό πανεπιστήμιο Queen Margaret University. Το πρόγραμμα αποσκοπεί στο να προετοιμάσει ανταγωνιστικούς επαγγελματίες Ποδιάτρους – Ποδολόγους, ικανούς να ανταπεξέλθουν στις πραγματικές ανάγκες του ασθενή, συνέπεια της εκτεταμένης πρακτικής εμπειρίας που θα έχουν λάβει. Την επιστημονική επιμέλεια του προγράμματος σπουδών έχει αναλάβει ο κος Μάνος Αρβανιτάκης, Ποδολόγος-Ποδίατρος, Πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Ποδιάτρων-Ποδολόγων.   
    
Περισσότερα στο www.mitropolitiko.edu.gr 
        
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline
            
            
            
            
            
          

  • Μοιραστείτε: