Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Το κόλπο για να κάνετε τα πόδια σας να φαίνονται φυσικά μαυρισμένα
Το κόλπο για να κάνετε τα πόδια σας να φαίνονται φυσικά μαυρισμένα

Το κόλπο για να κάνετε τα πόδια σας να φαίνονται φυσικά μαυρισμένα

  • July 19, 2021
  • 0 Likes
  • 67 Views
  • 0 Comments

Με το καλοκαίρι να βρίσκεται ήδη εδώ και τη θερμοκρασία να παίρνει σιγά σιγά την ανιούσα, τα σορτσάκια και τα φορέματα παίρνουν τη σκυτάλη από τα τζιν και τα παντελόνια που φορούσαμε μέχρι πρότινος.

Για να πετύχετε τα τέλεια ηλιοκαμένα πόδια στο σπίτι, λοιπόν, θα χρειαστείτε μόνο τρία συγκεκριμένα προϊόντα. Αυτά δεν είναι άλλα από ένα λαδάκι σώματος, πολύ λίγη ενυδατική κρέμα και ένα προϊόν self- tan. Η ανάμιξη του λαδιού με την κρέμα σώματος (μια δόση κρέμας σώματος με ελάχιστο λάδι) θα προσφέρει βελούδινα και λαμπερά πόδια, χωρίς ωστόσο το στοιχείο της υπερβολής, που αρκετά συχνά βλέπουμε στο Instagram και η αλήθεια είναι δεν μας αρέσει και πολύ.

Η προσθήκη του self- tan στο παραπάνω μείγμα (τη μισή ποσότητα από την κρέμα σώματος που χρησιμοποιήσαμε) θα μας δώσει το μπρονζέ αποτέλεσμα που επιθυμούμε στα πόδια μας, στην ώρα που αναγράφει ότι λειτουργεί το κάθε προϊόν. Αν θέλετε επιπλέον ένταση στα πόδια σας και χρησιμοποιήσετε επιπλέον προϊόν self- tan, φροντίστε να εφαρμόστε το μείγμα και στα υπόλοιπα μέρη τους σώματός σας που είναι εκτεθειμένα, για να έχετε μια πιο ισορροπημένη χρωματικά εικόνα.

  • Μοιραστείτε: