Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Το ΙΑΣΩ Παίδων πρωτοπορεί με το Dream Doctors Project: Για να γίνει ακόμα καλύτερη η νοσηλεία των παιδιών!
Το ΙΑΣΩ Παίδων πρωτοπορεί με το Dream Doctors Project: Για να γίνει ακόμα καλύτερη η νοσηλεία των παιδιών!

Το ΙΑΣΩ Παίδων πρωτοπορεί με το Dream Doctors Project: Για να γίνει ακόμα καλύτερη η νοσηλεία των παιδιών!

  • December 19, 2017
  • 0 Likes
  • 22 Views
  • 0 Comments

Το ΙΑΣΩ Παίδων σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα υποδέχτηκαν την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017 το Dream Doctors Project!
    
Ισραηλινοί Θεραπευτές – Κλόουν, Avital Dvory και Shahar Hurevich, επισκέφτηκαν το ΙΑΣΩ Παίδων, δίνοντας χαρά στους μικρούς μας φίλους καθώς και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.
    
Συγκεκριμένα, η Avital Dvory συνοδευόμενη από τον κλόουν-θεραπευτή και μουσικό Shahar Hurevich συνάντησαν τα νοσηλευόμενα παιδιά και τα παιδιά των Εξωτερικών Ιατρείων, έπαιξαν μαζί τους και τους χάρισαν στιγμές γέλιου και χαράς. Επίσης, πραγματοποίησαν σεμινάριο και workshop της ειδικής μεθόδου των “Dream Doctors” για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που στόχο έχουν να διδάξουν τους τρόπους με τους οποίους μπορεί η νοσηλεία των παιδιών να γίνει πιο ευχάριστη.
    
Η Avital Dvory είναι κλόουν-θεραπεύτρια στα νοσοκομεία “Hemek” και “Meir” στο Ισραήλ τα τελευταία 15 χρόνια και είναι μία από τις κύριες θεραπεύτριες του “Dream Doctors Project” (Ιατρικό Έργο Ονείρων- κλόουν-θεραπευτές σε δράση). Επίσης, είναι διευθύντρια θεάτρου, κουκλοπαίκτης και καλλιτέχνης σκηνής.
    
Σπούδασε στο Τελ Αβίβ, την Ιερουσαλήμ και την Βαρκελώνη και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα από την Κεντρική Σχολή Ομιλίας και Δράματος του Λονδίνου, με εξειδίκευση στο κουκλοθέατρο και στο φυσικό θέατρο. Έχει λάβει πολλά βραβεία και παραδίδει σεμινάρια διεθνώς για την ειδική μέθοδο των “Dream Doctors”.
    
Φωτογραφία από την επίσκεψη. Από αριστερά: οι κ.κ. Νάνσυ Χριστοπούλου, Product Manager Ομίλου ΙΑΣΩ, Avital Dvory, Medical Clown, Dream Doctors Project, Δρ. Παναγιώτης Λαγός, Καθηγητής Παιδιατρικής, Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας ΙΑΣΩ Παίδων, Αθανασία Καρούζου, Διευθύντρια Νοσηλευτικής Διεύθυνσης ΙΑΣΩ Παίδων, Shahar Hurevich, Medical Clown, Dream Doctors Project, Σαουσάν Χασόν, Σύμβουλος, Πρεσβεία Ισραήλ, Γουίλιαμ Αναγνωσταράς, Γραφείο Τύπου, Πρεσβεία Ισραήλ, Νέλλη Λεών, Συντονίστρια Εμπορικών Θεμάτων, Πρεσβεία Ισραήλ.
    
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline
            
            
            
            
            
          

  • Μοιραστείτε: