Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. To σεξ βοηθά και κατά της αϋπνίας
To σεξ βοηθά και κατά της αϋπνίας
Sex

To σεξ βοηθά και κατά της αϋπνίας

  • September 10, 2010
  • 0 Likes
  • 35 Views
  • 0 Comments

Νέα βρετανική έρευνα εμπειρογνωμόνων, αποκαλύπτει πως η καλύτερη θεραπεία κατά της αϋπνίας είναι η σεξουαλική επαφή. Οι βρετανοί ειδικοί υποστηρίζουν ότι ο ύπνος έχει βαθύτατες επιπτώσεις για τη σωματική και ψυχική υγεία.

Υπάρχει ένα ολόκληρο οπλοστάσιο των μεθόδων, συμπεριλαμβανομένων και των φαρμάκων που βοηθούν στην περίπτωση αϋπνίας. Σύμφωνα με τη μελέτη, η οποία δημοσιεύτηκε πρόσφατα στην εφημερίδα Daily Mail, οι επιστήμονες, εξέτασαν εθελοντές άνδρες και γυναίκες την ώρα του ύπνου τους, για να διαπιστώσουν τι τους προκαλεί την ηρεμία που χρειάζεται για να κοιμηθούν.

Οι ειδικοί της έρευνας διαπίστωσαν πως όσοι είχαν κάνει σεξ λίγη ώρα πριν τη διαδικασία, είχαν μεγαλύτερη όρεξη για χαλάρωση και ηρεμία, συστατικά που προδιαθέτουν έναν χαλαρωτικό ύπνο.

Οι περισσότεροι επιστήμονες που συμμετείχαν και ερωτήθηκαν για την έρευνα, πιστεύουν ότι το καλό σεξ προσφέρει ένα βαθύ και υγιεινό ύπνο. Το μεγαλύτερο ποσοστό εθελοντών της μελέτης αυτής, ήταν άνδρες ηλικίας άνω των 55 ετών.

Το ένα τρίτο των εμπειρογνωμόνων υποστηρίζει ότι αρνητικό στοιχείο για την αϋπνία, προκαλεί η οικονομική κρίση, τα οικογενειακά προβλήματα καθώς και οι ασθένειες.

Πηγή: Daily Mail

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline

  • Μοιραστείτε: