Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Τι σημαίνει η στάση του ύπνου σου για την υγεία σου;
Τι σημαίνει η στάση του ύπνου σου για την υγεία σου;

Τι σημαίνει η στάση του ύπνου σου για την υγεία σου;

  • October 9, 2017
  • 0 Likes
  • 11 Views
  • 0 Comments

Έχεις να ανησυχείς για τόσα πολλά πράγματα γύρω από την προστασία του οργανισμού και της υγείας σου.
    
Τι θα φας, τι να μην φας, πώς να γυμναστείς, πώς να κάθεσαι στην καρέκλα κ.α. Τώρα έχεις να σκέφτεσαι και πως πρέπει να κοιμάσαι. Γιατί ο ύπνος, εκτός από εχέγγυο καλής λειτουργίας και ευεξίας, έχει και άλλες δράσεις. Η στάση που έχεις όταν κοιμάσαι μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά από προβλήματα.
    
Αν κοιμάσαι ανάσκελα, τότε είναι πιθανό πως δεν κάνεις καλό ύπνο. Κουνιέσαι όλο το βράδυ, γυρνάς στα πλάγια για να μπορέσεις να βολευτείς και μετά επιστρέφεις πάλι στο ανάσκελο. Ταυτόχρονα, πιέζεις τον λαιμό σου και το κάτω μέρος της πλάτης σου. Για να μην αντιμετωπίζεις πόνους το πρωί, τότε πάρε ένα πιο μαλακό μαξιλάρι ή κανένα μαξιλάρι.
    
Αν κοιμάσαι ανάσκελα με τα χέρια κάτω από το στέρνο και το μαξιλάρι, δεν θα αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα με πόνους. Αντίθετα, αποκαλύπτεις πράγματα του χαρακτήρα σου, μιας και αυτή η στάση σημαίνει πως είσαι κοινωνικός, εξωστρεφής, αλλά και δύσκολος στην κριτική.
    
Αν κοιμάσαι ανάσκελα θα αποκτήσεις πόνο στην κάτω πλευρά της πλάτης. Ή θα τον επιτείνεις. Επίσης, επιτείνεις το ροχαλητό και την υπνική άπνοια.
    
Η καλύτερη στάση του σώματος είναι στα πλάγια, είτε το ένα χέρι είναι σε έκταση είτε βρίσκεσαι σε εμβρυακή θέση. Το ροχαλητό, οι πόνοι στην πλάτη και κάθε άλλο ζήτημα, επιλύονται με αυτή τη στάση, ενώ προτείνεται και για τις εγκύους.
    
Πηγή: WEBmd.com
        
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline
            
            
            
            
            
          

  • Μοιραστείτε: