Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

  • November 27, 2016
  • 0 Likes
  • 33 Views
  • 0 Comments
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ – ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ, ΒSc
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
& ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

        
Ο Νικόλαος Θεοδωράκης είναι πτυχιούχος της σχολής Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Κρήτης από το έτος 2008.
         
Εκπόνησε πτυχιακή εργασία με θέμα: Νόσος Alzheimer: Αίτια και διατροφική αντιμετώπιση. Η πρακτική του άσκηση έλαβε χώρα στο Πρότυπο Κέντρο Μεσογειακής Διατροφής και Δίαιτας όπου ασχολήθηκε κυρίως με την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας.
         
Το έτος 2009 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο του Ashworth και έλαβε το δίπλωμα ‘’Το απόλυτο πρόγραμμα για τη διατροφή, τη Δίαιτα και την Επιστήμη της Διατροφής”.
         
Το έτος 2010 τέλειωσε το μεταπτυχιακό του δίπλωμα εξειδίκευσης στην Ολιστική Διατροφή και τις εφαρμογές της στην Ακαδημία Alive. Από το 2009 ως και τις αρχές του 2016 ήταν ιδρυτής και εξασκούσε το επάγγελμα του διαιτολόγου-διατροφολόγου στη Διαιτολογική Μονάδα “Healthy Way” και λίγο αργότερα αποφάσισε να ενταχθεί στην Επιστημονική Ομάδα Λόγω Διατροφής με σκοπό να συνεχίσει μια ήδη επιτυχημένη καριέρα. Παράλληλα παρακολούθησε και παρακολουθεί πλήθος σεμιναρίων που αφορούν στη διατροφή παιδιών και ενηλίκων.
         
Είναι μέλος της Επιστημονικής Ομάδας Λόγω Διατροφής και της Ένωσης Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος. Επίσης, είναι Ιδρυτικό Μέλος της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας και υπεύθυνος για το Νομό των Χανίων. Έχει αρθρογραφήσει και εξακολουθεί να αρθρογραφεί στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο.
         
Έχει πραγματοποιήσει ομιλίες εκπαιδευτικού χαρακτήρα σε αθλητικούς ομίλους, σχολεία, ενώ έχει παρουσιάσει και παρουσιάζει εκπομπές για θέματα διατροφής σε ραδιοφωνικούς σταθμούς.
         
Επίσης, είναι συνεργάτης της Ομάδας Logodiatrofis.gr και αρθρογραφεί στο Νο1 portal Διατροφής και Υγείας.
         
Στοιχεία επικοινωνίας:
         
Νικόλαος Θεοδωράκης
Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, ΒSc
Κύπρου 2, TK 73132, Χανιά Κρήτης
Τηλ: 2821401389 – Κιν: 6973035967
e-mail: theodorakis@logodiatrofis.gr
web-site: www.logodiatrofis.gr
         
         
         
       

  • Μοιραστείτε: