Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Ιδιωτικές Κλινικές: Ο Έλληνας ασθενής πρέπει να μάθει την αλήθεια!
Ιδιωτικές Κλινικές: Ο Έλληνας ασθενής πρέπει να μάθει την αλήθεια!

Ιδιωτικές Κλινικές: Ο Έλληνας ασθενής πρέπει να μάθει την αλήθεια!

  • June 6, 2014
  • 0 Likes
  • 13 Views
  • 0 Comments

altΔυστυχώς το μήνυμα των εκλογών ΔΕΝ έφτασε πραγματικά στην Αριστοτέλους…Ο Υπουργός Υγείας κατά την προσφιλή του παλαιοκομματική τακτική εκτοξεύει απειλές για καταγγελία Συμβάσεων με τον ΕΟΠΥΥ για όσες Κλινικές προχωρήσουν σε Επίσχεση Εργασίας.

Δυστυχώς έχει μεγάλο θράσος. Ας βρει το πολιτικό θάρρος να πει στον Ελληνικό λαό ότι ζητά να νοσηλεύουμε ασθενείς και να πραγματοποιούμε Χειρουργεία χωρίς να μας πληρώνει. Αντί όμως να πει την αλήθεια απειλεί και εκβιάζει.

Κύριε Υπουργέ, Πολιτική Υγείας με “κλοπιμαία” από τους παρόχους δεν γίνεται. Ζητάμε ότι πιο λογικό και δίκαιο. Να πληρωνόμαστε για όσες υπηρεσίες παρέχουμε με δικούς σας τιμοκατάλογους. Εάν ο ΕΟΠΥΥ δεν μπορεί να πληρώνει, γιατί έχει καταρρεύσει εξαιτίας της πολιτικής σας, ας μην ζητά να αγοράζει ΟΛΕΣ τις υπηρεσίες Υγείας. Ας αγοράσει όσες μπορεί και μέχρι τον μήνα που μπορεί.

alt

Ο Έλληνας ασθενής πρέπει να μάθει την αλήθεια. Εάν δεν έχετε το θάρρος να την πείτε τότε θα την πούμε εμείς. Όσο για τις απειλές σας, σας πληροφορούμε ότι “δεν μασάμε”.

Η επερχόμενη επίσχεση η οποία πυροδοτείται από τις ενέργειες σας θα έχει καθολική συμμετοχή. Θα εκπλαγείτε !!!

Πηγή: Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών (Π.Ε.Ι.Κ.)

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline