Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Η Euromedica Δωδεκανήσου ανανέωσε την πιστοποίηση του κορυφαίου Προτύπου Διαχείρισης Ποιότητας
Η Euromedica Δωδεκανήσου ανανέωσε την πιστοποίηση του κορυφαίου Προτύπου Διαχείρισης Ποιότητας

Η Euromedica Δωδεκανήσου ανανέωσε την πιστοποίηση του κορυφαίου Προτύπου Διαχείρισης Ποιότητας

  • July 28, 2014
  • 0 Likes
  • 75 Views
  • 0 Comments

altΗ Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου για ακόμη μια χρονιά ανανέωσε την πιστοποίηση του κορυφαίου Προτύπου Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008.

Η Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου έχοντας ως γνώμονα την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες, τόσο της Ρόδου, όσο και της ευρύτερης περιοχής των Δωδεκανήσων, είναι μια από τις ελάχιστες κλινικές στην Ελλάδα που εφαρμόζει το διεθνώς αναγνωρισμένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008 στο σύνολο των υπηρεσιών που παρέχει.

alt

Το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας είναι βασισμένο στην Πολιτική Ποιότητας του Ομίλου Euromedica και εφαρμόζεται σύμφωνα με τα αυστηρότερα διεθνή ιατρικά πρότυπα. Με στόχο την κάλυψη των αναγκών και των προσδοκιών κάθε ασθενή και την διαρκή βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών, η Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου, επενδύει στην εκπαίδευση του προσωπικού της, ενσωματώνοντας νέες υπηρεσίες και τεχνολογίες, καθώς και καινοτόμες ιατρικές εφαρμογές μέσα σε ένα ανθρώπινο και φιλικό περιβάλλον.

Ο έλεγχος που ολοκληρώθηκε με επιτυχία και για το 2014 στο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας της Euromedica Γενικής Κλινικής Δωδεκανήσου επιβεβαιώνει τη σταθερή δέσμευση της εταιρίας για ποιοτική και αξιόπιστη παροχή Υπηρεσιών Υγείας.   

Πηγή: Euromedica

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline