Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Νέο προϊόν της SCA αντιμετωπίζει την ακράτεια με κομψότητα
Νέο προϊόν της SCA αντιμετωπίζει την ακράτεια με κομψότητα

Νέο προϊόν της SCA αντιμετωπίζει την ακράτεια με κομψότητα

  • July 22, 2011
  • 0 Likes
  • 43 Views
  • 0 Comments

Δελτίο Τύπου: Το νέο προϊόν της SCA, TENA Protective Underwear είναι ειδικά σχεδιασμένο για να εφαρμόζει απόλυτα στη γυναικεία σιλουέτα και είναι τόσο διακριτικό όσο και ένα γυναικείο εσώρουχο.

Η ΤΕΝΑ, η πρώτη σε πωλήσεις πάνα ακράτειας στην Ελλάδα, καινοτομεί ακόμη μία φορά λανσάροντας στην αγορά ένα νέο προϊόν που αλλάζει τα δεδομένα στην αντιμετώπιση της γυναικείας ακράτειας. Τα νέα TENA Protective Underwear απαντούν στις σύγχρονες ανάγκες εκατομμυρίων γυναικών σε ολόκληρο τον κόσμο, που περιστασιακά έχουν ελαφριάς μορφής ακράτεια, την οποία επιθυμούν να αντιμετωπίσουν διακριτικά και με κομψότητα.

Τα TENA Protective Underwear είναι φτιαγμένα από μοναδικό βαμβακερό και μαλακό υλικό που χαρίζει στις γυναίκες την αίσθηση της άνεσης και της διακριτικότητας. Χάρη στην τεχνολογία Fresh Odour Control® η οποία χαρακτηρίζεται από τα μοναδικά σφαιρίδια και τον απορροφητικό πυρήνα του εσώρουχου, οι γυναίκες έχουν πάντα αίσθηση φρεσκάδας και προστασίας.

Παράλληλα, τα μοναδικά υλικά του προϊόντος αφήνουν την επιδερμίδα να αναπνέει ενώ ο ειδικός σχεδιασμός τους χαρίζει πλήρη ελευθερία κινήσεων, καθώς εφαρμόζουν τέλεια όπως ακριβώς και τα κανονικά εσώρουχα, δίνοντας ταυτόχρονα έμφαση στο αισθητικό αποτέλεσμα.

Η κυρία Αμαλία Χανδρινού, Marketing Manager των Personal Care προϊόντων της SCA Hygiene Products δήλωσε χαρακτηριστικά: «Τα νέα TENA Protective Underwear προσφέρουν απορροφητικότητα και προστασία επιτρέποντας στις γυναίκες να διατηρούν την κομψότητα και το προσωπικό τους στυλ. Το νέο μας προϊόν είναι ειδικά σχεδιασμένο για να εφαρμόζει απόλυτα στη γυναικεία σιλουέτα και να είναι τόσο διακριτικό όσο και ένα κανονικό εσώρουχο, ενώ τα ιδιαίτερα σχέδια στο εξωτερικό του προσθέτουν την απαραίτητη αισθητική πινελιά, που αναζητούν οι γυναίκες κάθε ηλικίας».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα ΤΕΝΑ

Η ΤΕΝΑ αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στη φροντίδα ακράτειας παρέχοντας προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για όλους τους καταναλωτές, καθώς κατέχει ολοκληρωμένη τεχνογνωσία για το τι σημαίνει ακράτεια και πώς αυτή επηρεάζει την καθημερινότητα των ανθρώπων που τη βιώνουν. Η TENA έχει αναπτύξει μια σειρά προϊόντων σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και επίπεδα απορροφητικότητας ώστε να ταιριάζουν σε όλα τα είδη των δραστηριοτήτων και τύπους σωμάτων και παρέχουν άνεση και εμπιστοσύνη σε οποιαδήποτε κατάσταση. Οι πάνες ακράτειας TENA ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων των πελατών της που χρησιμοποιούν τα προϊόντα της.

Για δωρεάν δείγμα της TENA Protective Underwear ή για να γίνετε μέλος του TENA Club, επικοινωνήστε είτε τηλεφωνικά στο 800 111 8362 (χωρίς χρέωση) είτε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: www.tena.gr. Ακόμη, αποκτήστε εύκολα και γρήγορα το προϊόν που σας ταιριάζει, στο www.tenashop.gr.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την SCA Hygiene Products

Η SCA Hygiene Products, η οποία δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά τα τελευταία 25 χρόνια, με τα προϊόντα TENA, Libero, Zewa και Libresse, κατέχει παγκοσμίως την πρώτη θέση στη κατηγορία της ακράτειας και επίσης έχει κατακτήσει την πρώτη θέση και στη κατηγορία των χαρτικών της  Ευρώπης. Η εταιρεία κυριαρχεί ανά τον κόσμο, στις βρεφικές πάνες και στη γυναικεία υγιεινή. Στην ελληνική αγορά, η SCA Hygiene Products κατέχει την πρωτιά στην κατηγορία της ακράτειας-ΤΕΝΑ  με το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς 65%, τη δεύτερη θέση στις βρεφικές πάνες-Libero  με μερίδιο αγοράς 20% και φέρει το μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων με 56% μερίδιο αγοράς στην κατηγορία των χαρτομάντιλων-Zewa.

Η SCA κατά το 2010 σημείωσε κύκλο εργασιών (gross sales) €80 εκ. στην Ελλάδα, ενώ ο αντίστοιχος αριθμός σε επίπεδο Ομίλου έφτασε τα €12 δισ. Η SCA απασχολεί 80 εργαζομένους στη χώρα μας και διαθέτει σημαντικά ανεπτυγμένο δίκτυο διανομής. Σε παγκόσμιο επίπεδο αποτελεί σημαντικό εργοδότη, καθώς απασχολεί περισσότερα από 45.000 άτομα και προμηθεύει τα προϊόντα της σε πάνω από 100 χώρες παγκοσμίως.

Στην Ελλάδα, η πολυεθνική εταιρεία SCA Hygiene Products Α.Ε. τα τελευταία δύο χρόνια, εκπροσωπείται από τον κ. Ιωάννη Κοττεάκο που φέρει τον τίτλο του Γενικού Διευθυντή.

Πηγή: Υγείαonline.gr

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline