Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Τέλος της πανδημίας σε ένα χρόνο βλέπει ο CEO της Moderna
Τέλος της πανδημίας σε ένα χρόνο βλέπει ο CEO της Moderna

Τέλος της πανδημίας σε ένα χρόνο βλέπει ο CEO της Moderna

  • September 24, 2021
  • 0 Likes
  • 67 Views
  • 0 Comments

H πανδημία του κορωνοϊού θα μπορούσε να λήξει σε έναν χρόνο, υποστήριξε ο διευθύνων σύμβουλος της Moderna Inc, Stephane Bancel, εκτιμά πως καθώς η αυξημένη παραγωγή εμβολίων διασφαλίζει τις παγκόσμιες προμήθειες, όπως δήλωσε στην ελβετική εφημερίδα Neue Zuercher Zeitung, μεταδίδει το Reuters.

«Αν κοιτάξετε την επέκταση των παραγωγικών δυνατοτήτων στον κλάδο τους τελευταίους έξι μήνες, λογικά θα είναι διαθέσιμες αρκετές δόσεις μέχρι τα μέσα του επόμενου χρόνου ώστε όλοι στον πλανήτη να εμβολιαστούν. Οι ενισχυτικές δόσεις θα είναι επίσης δυνατές στην έκταση που απαιτείται», είπε στη συνέντευξή του.

Κατά τον ίδιο, οι εμβολιασμοί σύντομα θα είναι διαθέσιμοι και για τα νήπια.

«Αυτοί που δεν θα εμβολιαστούν θα αποκτήσουν ανοσία φυσικά, επειδή η παραλλαγή Δέλτα είναι τόσο μεταδοτική. Με αυτόν τον τρόπο θα καταλήξουμε σε μια κατάσταση παρόμοια με αυτήν της γρίπης. Μπορείς να εμβολιαστείς και να έχεις έναν καλό χειμώνα, ή να μην εμβολιαστείς και να διακινδυνεύσεις να αρρωστήσεις και πιθανότατα ακόμα και να καταλήξεις στο νοσοκομείο», είπε.

Ερωτηθείς αν αυτό σημαίνει επιστροφή στην κανονικότητα το β’ εξάμηνο του επόμενου έτους, είπε πως «από σήμερα, σε έναν χρόνο, υποθέτω».

ΑΠΕ-ΜΠΕ


  • Μοιραστείτε: