Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. H TENA κοντά στην 3η Ηλικία
H TENA κοντά στην 3η Ηλικία

H TENA κοντά στην 3η Ηλικία

  • March 27, 2012
  • 0 Likes
  • 15 Views
  • 0 Comments

Η SCA Hygiene Products, εταιρεία που διαθέτει τα προϊόντα ΤΕΝΑ στην Ελληνική αγορά, πιστή στις αρχές της για υπευθυνότητα απέναντι στους ανθρώπους και τη φύση, στηρίζει πρόγραμμα ενημερωτικών ομιλιών για την πρόληψη των ατυχημάτων στην 3η Ηλικία.

Οι ενημερωτικές ομιλίες με θέμα «Η πρόληψη ατυχημάτων στην Τρίτη Ηλικία», οι οποίες πραγματοποιούνται από το Ινστιτούτο Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής, Prolepsis σε Κ.Α.Π.Η. της Αττικής.

Με τους σοβαρούς τραυματισμούς και την απώλεια ζωής από πτώση να αυξάνονται μετά την ηλικία των 70 ετών, και να διπλασιάζονται μετά τα 78, η πρωτοβουλία αυτή προάγει την υγεία των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και ειδικότερα των ηλικιωμένων που αποτελούν το 17,3% του πληθυσμού.

Η πρώτη ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012 και ώρα 10:30 πμ., στο Κεντρικό Κ.Α.Π.Η. Αμαρουσίου Περικλέους 22, Μαρούσι. Σε αυτήν την πρώτη ομιλία ο Δρ. Γιάννης Πολυχρονάκης θα παρουσιάσει τις κυριότερες αιτίες πρόκλησης ατυχημάτων στους χώρους του σπιτιού και θα δώσει πρακτικές συμβουλές για την αποφυγή τους.

Η SCA SA, που διαθέτει τα προϊόντα ΤΕΝΑ στην ελληνική αγορά, με αίσθημα ευθύνης και πελατοκεντρικής προσέγγισης στηρίζει όλες τις προσπάθειες που βοηθούν στην πρόληψη ατυχημάτων στην Τρίτη Ηλικία. Η πρόληψη ενισχύει την ποιότητα ζωής και για αυτό η SCA SA στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στηρίζει όλες τις προσπάθειες που στηρίζουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Tena και την αποστολή της μπορείτε να επισκεφθείτε στην ιστοσελίδα www.tena.gr.

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline

  • Μοιραστείτε: