Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Ταυτότητα

Ταυτότητα

  • July 11, 2010
  • 0 Likes
  • 55 Views
  • 0 Comments

Τι είναι το Υγείαonline.gr;
.
Το Υγείαonline.gr είναι ένα ιδιαίτερα πρωτοποριακό portal υγείας, που κύριος σκοπός του είναι η πλήρης ενημέρωση των επισκεπτών του, για όλα τα θέματα υγείας. Οι σελίδες του Υγείαonline.gr αποτελούν τον ιδανικότερο χώρο για να περιηγηθεί ο επισκέπτης. Στο Υγείαonline.gr, υπάρχουν περισσότερα από 1.800 άρθρα υγείας, γραμμένα -αρκετά από αυτά- από τους πιο διάσημους Έλληνες ιατρούς-επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων και περισσότερες από 11.000 ειδήσεις και επιστημονικές εξελίξεις γύρω από τον χώρο της υγείας.
.
Τι μου προσφέρει το Υγείαonline.gr;
.
Το κυριότερο που προσφέρει το portal υγείας Υγείαonline.gr, είναι πληροφορίες γύρω από την υγεία σε μορφή άρθρων και ιατρικών ειδήσεων, με καθημερινή ενημέρωση των συνδρομητών του, μέσω μαζικών αυτοποιημένων μηνυμάτων (υπηρεσία newsletter). Όμως δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό.
.
Μια από τις βασικές υπηρεσίες που προσφέρει το Υγείαonline.gr είναι η on line διάγνωση ιατρικών προβλημάτων, μέσω ειδικής φόρμας και κωδικού πρόσβασης που παρέχεται δωρεάν στα μέλη του. Ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να στέλνει μέσω μηνύματος (e-mail) το ιατρικό πρόβλημα που τον απασχολεί και να παίρνει άμεσα μια αξιόπιστη απάντηση. Η ιατρική-επιστημονική ομάδα είναι πάντα πρόθυμη να δώσει σε καθημερινή βάση συμβουλευτικές απαντήσεις και να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν προβλήματα υγείας. Η δυναμική αυτή ομάδα αποτελείται από ιατρούς, ψυχολόγους, διαιτολόγους-διατροφολόγους και φυσιοθεραπευτές, ενώ βοηθά ανθρώπους και έκτος Ελλάδος. Συμβουλευτικές απαντήσεις έχουν δοθεί στη Κύπρο, στην υπόλοιπη Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία και γενικότερα όπου υπάρχουν Έλληνες.
.
Μια ακόμη πρωτοποριακή υπηρεσία που προσφέρει το Υγείαonline.gr, είναι η δημιουργία της κάρτας υγείας «Υγείαonline». Η κάρτα υγείας «Υγείαonline» παρέχει στους κατόχους της, δωρεάν και εκπτωτικές παροχές υγείας όχι μόνο για νοσοκομεία, κλινικές ή διαγνωστικά κέντρα, αλλά και για ιατρεία, οδοντιατρεία, κτλ. Επίσης παρέχονται παροχές φυσιοθεραπείας, ψυχοθεραπείας, massage, yoga, ιριδολογίας, ρεφλεξολογίας, ομοιοπαθητικής, αλατοθεραπείας, αποτρίχωσης laser, spa, βελονισμού, διατροφής, γυμναστηρίου κ.τ.λ.
.
Σε ποιους απευθύνεται το Υγείαonline.gr;
.
Το Υγείαonline.gr απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτου ηλικίας, μόρφωσης και κοινωνικού επιπέδου, που θέλουν να μάθουν πληροφορίες γύρω από την υγεία. Σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία το Υγείαonline.gr παρακολουθούν άτομα ηλικίας 13 ετών και άνω, που δραστηριοποιούνται στο χώρο του διαδικτύου.
.
Τι μοναδικό έχει το Υγείαonline.gr που πρέπει να προσέξω;
.
Στο Υγείαonline.gr υπάρχουν καταχωρημένα μοναδικά άρθρα που δεν θα τα βρει ο επισκέπτης σε κανένα άλλο ιατρικό επιστημονικό portal υγείας, καθώς συνεργάζεται με ιατρούς-επιστήμονες και συνεργάτες υγείας, που αρθρογραφούν αποκλειστικά για το Υγείαonline.gr. Επίσης ο επισκέπτης θα βρει ειδήσεις και επιστημονικές εξελίξεις από την παγκόσμια ιατρική, από τα πιο γνωστά διεθνή επιστημονικά ιατρικά portals και ειδησεογραφικά πρακτορεία όπως: Mayo Clinic, Web MD, Medline Plus, BioMed Central, Science Daily, Reuters, BBC, Independent News, Daily Telegraph, AFP, The New York Times, Daily Mail κ.α.  
.
Πόσοι παρακολουθούν το Υγείαonline.gr;
.
Οι επισκέπτες του Υγείαonline.gr αυξάνονται καθημερινά. Με περισσότερους από 500.000 μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα το Υγείαonline.gr βρίσκεται αυτή την στιγμή στα κορυφαία επιστημονικά portals ιατρικής ενημέρωσης στη χώρα μας.
.
Πηγή ενημέρωσης στοιχείων ανάλυσης: © Google Analytics
.
Στοιχεία επικοινωνίας:
.
Ορόσημο Ιατρικό – Φροντιστήρια Εκπαιδευτήρια Α.Ε.
Εκδοτικές Επιχειρήσεις και Διαδικτυακές Υπηρεσίες
Λεωφ. Μεσογείων 2-4 Αμπελόκηποι, Αθήνα
ΤΚ 11527, Πύργος Αθηνών (Κτήριο Α’) Αττική
Τηλ. Κέντρο: 2117053600 – Fax: 2117053610
e-mail: info@ygeiaonline.gr
URL: www.ygeiaonline.gr
.
Υγείαonline.gr
Τα πάντα για την υγεία!

.


  • Μοιραστείτε: