Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Τα χολιγουντιανά ‘γερόντια’ που βάζουν κάτω 30άρηδες με το σώμα τους
Τα χολιγουντιανά ‘γερόντια’ που βάζουν κάτω 30άρηδες με το σώμα τους

Τα χολιγουντιανά ‘γερόντια’ που βάζουν κάτω 30άρηδες με το σώμα τους

  • September 27, 2017
  • 0 Likes
  • 44 Views
  • 0 Comments

Η εύκολη ανάγνωση είναι ότι όποιος έχει λεφτά, έχει και τον τρόπο/χρόνο και ότι άλλο θες να βάλεις, για να φτιάξει ένα σώμα στα πρότυπα του αρχαιοελληνικού κάλλους.
        
Μόνο που είναι αρκετά επιφανειακή. Σίγουρα είναι κι αυτό μια πλευρά. Αλλά το βασικότερο είναι η θέληση και η υπέρβαση του αριθμού. Τα γερόντια του Χόλιγουντ δεν σταματούν να μας βάζουν τα γυαλιά.
        
Όταν λέμε γερόντια το εννοούμε και με την κυριολεκτική, αλλά και με την πιο σχηματική έννοια του όρου. Γιατί αν τολμήσεις να πεις 62 ετών άνθρωπο γέρο τη σήμερον ημέρα, μάλλον θα σε βάλει κάτω. Εδώ που τα λέμε, ακόμα και ο 71 ετών Stallone δεν θεωρείται γέρος. Αυτός και μερικοί ακόμα έχουν μηδενίσει το κοντέρ. Έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Άρα το ηλικιακό μας όριο είναι τα 60 χρόνια.
        
Sylvester Stallone
        
Ο Sly είναι στα 71 του, αλλά αν τον κάνεις για τόσο, τότε σφύρα μου. Οι αναμνήσεις από την σωματική του κατάσταση στους Αναλώσιμους είναι ακόμα νωπές. Δικαίως κυκλοφορεί αυτή τη γυναικάρα, πολύ λογικά οι κόρες του έχουν βγει τόσο όμορφες. Η αλήθεια είναι ότι ο Stallone προσέχει σε βαθμό «γυναίκας» τον εαυτό του, αφού τα κάνει τα μποτοξάκια του. Σε επίπεδο γυμναστικής όμως δεν έχει μειώσει σχεδόν καθόλου τις συνήθειες που είχε πριν 20 χρόνια! Στην ίδια κατηγορία με τον Stallone μπαίνει και ο Dolph Lundgren που οδεύει αισίως προς τα 60. Δεν μπαίνει ο Arnie, μιας και οι μύες του έχουν χαλαρώσει πάρα πολύ. Βέβαια, πριν δέκα χρόνια, στα 60 του ήταν τρομερός.
        
J. K. Simmons
        

    
Ο πάλαι ποτέ αιώνιος κομπέρ, πήρε αυτό που του άξιζε στο Whiplash και μέσω αυτού. Όσκαρ, αναγνωρισιμότητα, μεγαλύτερες ευκαιρίες. Α, μας ξάφνιασε κιόλας με τα μπράτσα του, τα οποία δεν είναι σκέτα. Πάνε πακέτο με ένα σμιλεμένο σώμα, που δεν το ζηλεύουν οι 6οάρηδες, αλλά οι 25άρηδες. 62 ετών ο κύριος Simmons. Τώρα που έλιωσε στην προπόνηση για να υποδυθεί τον Comissioner Gordon, θα πέσει το σαγόνι.
        
Chuck Norris
        
Ο τύπος που είναι το συνώνυμο του σκληρού. Ο τύπος που πριν λίγες μέρες έπαθε διπλό έμφραγμα, πέθανε και επανήλθε. Ο 77χρονος Norris δεν σκέφτεται να ηττηθεί τόσο…νωρίς. Γι΄αυτό δεν είναι παράλογο που τον επέλεξαν πριν 6 χρόνια για να διαφημίζει όργανα γυμναστικής. Δες μούσκουλα ο Chuck.
        
Dennis Quaid
        

    
Ο Quaid αντιμετώπισε κάτι προβληματάκια με τον αλκοολισμό του. Ακόμα το παλεύει, χωρίς να σημαίνει ότι είναι σε τραγική κατάσταση. Παρά το γεγονός αυτό, στα 63 προς 64 του έχει κοιλιακούς που σπάνε πέτρες και attitude 20χρονου.
        
Mel Gibson
        
Πριν λίγο καιρό απέκτησε το 9ο του παιδί, ο Αμερικάνος Κώστας Βουτσάς (sic). Θα μπορούσες να πεις ότι είναι ταυτόχρονα και παππούς του παιδιού του. Μόνο που δεν το λες. Γιατί θα μετράς τα δόντια σου στο πάτωμα πριν ολοκληρώσει την φράση. Ο Mel περνάει γενικώς φάση αναζωογόνησης, μετά και την επιτυχία του Hackswa Ridge. Στην φωτογραφία πάνω βλέπεις τα μπράτσα του καθώς κατευθύνεται στο γυμναστήριο.
        
Sean Penn
        

    
Εντάξει, ο Penn δεν εμπίπτει ακόμα σε αυτή την κατηγορία. Τι απόσταση υπάρχει όμως από τα 57 στα 60; Ο λόγος που μπήκε βέβαια στη λίστα είναι γιατί βάζουμε το χέρι μας στη φωτιά πως και στα 70 του έτσι θα είναι. Junky με τη γυμναστική, μας έδειξε τι ιδρώτα έχει ρίξει στο Gangster Squad.
        
Robert De Niro
        

    
Ο κύριος Ξεπέτας του Hollywood, είναι μεν 75 ετών, αλλά δεν τον σκιάζει φοβέρα καμιά. Ούτε το φοβερό σώμα του Zac Effron. Στην ταινία Grandpa φερ΄ειπείν, δεν είχε κανένα πρόβλημα να σταθεί δίπλα του και για τις ανάγκες του σεναρίου να κάνουν και διαγωνισμό σφιξίματος μπράτσων. Μακάρι να είμαστε έτσι στα 75 μας. Και στα 60 μας βασικά.
        
Πηγή: MensHouse.gr
        
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline
            
            
            
            

  • Μοιραστείτε: