Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Τα 5 λεπτά που θα κάνουν τους κοιλιακούς σου να ‘βγουν στη σκηνή’
Τα 5 λεπτά που θα κάνουν τους κοιλιακούς σου να ‘βγουν στη σκηνή’

Τα 5 λεπτά που θα κάνουν τους κοιλιακούς σου να ‘βγουν στη σκηνή’

  • September 22, 2017
  • 0 Likes
  • 23 Views
  • 0 Comments

Είναι το σημείο που οι περισσότεροι θέλουμε να στρώσουμε. Δεν μας νοιάζει να θα έχουμε μεγάλα μπράτσα ή πόδια-πέτρες. Οι κοιλιακοί είναι το βασικό πράγμα που θέλει κάθε άντρας να αλλάξει.
        
Να το κάνει να μοιάζει λες και έχει παιχτεί photoshop. Θα είναι 4-pack; Θα είναι 6-pack; Δε σε απασχολεί. Θες ένα από τα δύο. Θες να σιγουρέψεις ότι δεν θα επικρατήσει το μπυροκοίλι. Για να το πετύχεις υπάρχουν πολλοί τρόποι. Και το καλό με τους κοιλιακούς είναι πως φαίνονται η πιο εύκολη περιοχή του σώματος στο μυαλό.
        
Δεν είναι. Φαίνονται όμως. Και το μυαλό είναι το μεγάλο βήμα για να πετύχεις αυτό που θες. Υπάρχουν πολλά είδη και συνδυασμοί για να δοκιμάσεις.
        
Ένας απ’ αυτούς μιλάει για 5 λεπτά μες στην ημέρα, κάθε μέρα. Τρεις ασκήσεις, δέκα ως τριάντα επαναλήψεις, τρία σετ.
        
Πρώτα ξεκινάς με crunches, δηλαδή με τον κορμό σου να στηρίζεται πάνω σε μπάλα και να τον σηκώνεις. Η δεύτερη άσκηση είναι το λεγόμενο toe touch. Σε κάθε άρση του πάνω μέρους απλώνεις τα χέρια ψηλά για να ακουμπήσεις τα δάχτυλα των ποδιών. Τα πόδια σου μπορεί να είναι οριζόντια, αλλά να μην ακουμπάνε στο έδαφος, ή μπορεί να τα έχεις πάνω και να κάνεις πιο γρήγορα την άσκηση μισής διαδρομής. Η τρίτη άσκηση είναι ανάποδα crunches, όπου αντί να κινήσεις τον κορμό προς τα πόδια, πας τα πόδια προς το στήθος. Τα δένεις με ένα σχοινάκι και τραβάς με τα χέρια.
        
Αυτές τις τρεις ασκήσεις μπορείς να τις κάνεις σε τρία επίπεδα έντασης. Αν δεν έχεις καμία επαφή με κοιλιακούς κάνε δέκα επαναλήψεις σε κάθε άσκηση από τρία σετ.
        
Όσο προχωράς αύξανε τις επαναλήψεις. Κάνε τες 20 στην πρώτη. Μετά 30 στην πρώτη και 20 στην δεύτερη. Μετά 30-20-20. Μετά 30-30-20 και όταν θα φτάσεις το 30-30-30, θα δεις ότι μπορείς να το κάνεις άνετα.
        
Πηγή: MensFitness.com
        
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline
            
            
            
            
            
          

  • Μοιραστείτε: