Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Τα 20 λεπτά που θα κάνουν το στήθος σου αντικείμενο θαυμασμού
Τα 20 λεπτά που θα κάνουν το στήθος σου αντικείμενο θαυμασμού

Τα 20 λεπτά που θα κάνουν το στήθος σου αντικείμενο θαυμασμού

  • September 29, 2017
  • 0 Likes
  • 53 Views
  • 0 Comments

Σου έχουμε ξαναπεί και στο παρελθόν ότι τα καλύτερα αποτελέσματα έρχονται με άμυνα man to man και όχι με άμυνα ζώνης. Κάθε μέρα μαρκάρεις έναν διαφορετικό αντίπαλο.
    
Σήμερα τους κοιλιακούς, αύριο δικέφαλους-τρικέφαλους, μεθαύριο γλουτούς κτλ. Ναι, μπορεί να είπαμε κοιλιακούς για σήμερα, αλλά ήταν σχηματικό. Στην πράξη σήμερα θα εστιάσεις στο στήθος σου. Και με αυτές τις 4 ασκήσεις θα δεις σημαντική βελτίωση, που σε ένα λογικό βάθος χρόνου θα φέρει την ολική μετάλλαξη.
    
Μέσα σε μόλις 20 λεπτά θα έχεις δώσει στους μύες του στήθους και εν γένει του πάνω μέρους του κορμού σου, ένα τρομερό boost. Λάβε θέση.
    
1. Plyo Pushups: Αυτή είναι η αγγλική τους ορολογία και για να καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις ακολουθεί ακριβής περιγραφή της στάσης σου. Παίρνεις κανονική θέση για κάμψεις. Κάνεις την κίνηση προς τα κάτω και καθώς σηκώνεσαι φροντίζεις να το κάνεις με πίεση στα χέρια. Τέτοια πίεση ώστε να σηκωθεί το σώμα και να μην ακουμπάς καθόλου στο έδαφος. Ούτε με τα χέρια. Κάνε αυτό για 5 σετ των 5 επαναλήψεων. Μόλις τελειώσεις, ξεκουράσου 2 λεπτά.
    
2. Dumbbell Bench Press: Πάναπλη κίνηση. Ξαπλώνεις στον πάγκο, υψώνεις τα χέρια με τα βαράκια προς τα πάνω και κατεβάζεις μέχρι να ακουμπήσουν στο στήθος. Έχεις 3 σετ. Το πρώτο στις 8 επαναλήψεις, δεύτερο στις 12, τρίτο στις 15. Αν δεις ότι δεν σου βγαίνει με αυτή τη σειρά, ξεκίνα το από την ανάποδη. Αν δε σου βγει καθόλου, τότε κάνε όσο αντέξεις. Αν είσαι αρχάριος δοκίμασε το 8-10-12.
    
3. Decline Dumbbell Bench Press: Εδώ έχουμε το ζενίθ των ασκήσεων. Ξαπλώνεις σε επικλινή με κλίση 30-45 μοίρες, ξαπλώνεις με το στήθος στην καθοδική πλευρά του πάγκου, παίρνεις τα βαράκια στα χέρια και κάνεις το lift. Στο κατέβασμα φροντίζεις να ακουμπήσουν το στήθος. Το δύσκολο και ταυτόχρονα εύκολο στην άσκηση αυτή είναι οι επαναλήψεις στα σετ. Έχεις 3 σετ, χωρίς όριο. Όσο φτάσεις. Εδώ μπορείς είτε να θέσεις εσύ έναν στόχο είτε να σταματάς για περίπου 15 δεύτερα τι στιγμή που νιώθεις ότι θες να σταματήσεις και να συνεχίζεις το σετ ξανά.Μόλις το τελειώσεις, πάρε ένα λεπτό ξεκούραση.
    
4. Dumbbell Flye: Πάλι πάγκος, πάλι βαράκια. Αυτή τη φορά αλλάζει η άσκηση. Δεν κάνεις άρση προς τα πάνω. Αντιθέτως, ανοίγεις τα χέρια σου πλάγια με τα βαράκια και κλείνεις προς το στήθος. Φροντίζεις στο κλείσιμο τα χέρια να είναι τεντωμένα προς τα πάνω. 3 σετ από 20-35 επαναλήψεις.
    
Πηγή: ΜensFitness.com
        
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline
            
            
            
            
            
          

  • Μοιραστείτε: