Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Συρρικνώνεται το πέος; Ιδού η… απάντηση!
Συρρικνώνεται το πέος; Ιδού η… απάντηση!

Συρρικνώνεται το πέος; Ιδού η… απάντηση!

  • October 10, 2017
  • 0 Likes
  • 36 Views
  • 0 Comments

Το ανδρικό μόριο είναι ο μεγαλύτερος θησαυρός για τον άντρα. Βάσει αυτού αναπτύσσεται η λίμπιντο, τα κίνητρα, τα συναισθήματα.
    
Και γι’ αυτό το λόγο το προστατεύει και το φροντίζει καλύτερα κι από τον εαυτό του. Ακόμα όμως κι ένας άντρας δεν γνωρίζει πολλά πράγματα για το πέος του. Τόσο σε επίπεδο λειτουργίας όσο και σε επίπεδο προστασίας.
    
Για πολύ καιρό υπάρχει αυτή η απορία για το αν το πέος μικραίνει καθώς περνάνε τα χρόνια. Άλλοι λένε ναι, άλλοι λένε όχι. Προσοχή. Δεν μιλάμε για την φυσική συρρίκνωση που μπορεί να υποστεί στιγμιαία μετά από έκθεση στο κρύο ή μετά από ένα χτύπημα.
    
Μιλάμε για μείωση του στυτικού του μεγέθους. Κι αυτή η συρρίκνωση είναι κάτι που μπορεί να συμβεί και μπορεί να οφείλεται σε πράγματα πέραν του γήρατος.
    
Το τσιγάρο είναι ένας από τους πιο σοβαρούς αντιπάλους του πέους στην προσπάθεια του να έρθει σε στύση. Οι ουσίες του μειώνουν την τεστοστερόνη, καταστρέφουν αγγεία αίματος κι έτσι δεν αιματώνεται καλά το πέος. Ο διαβήτης, τα καρδιακά προβλήματα, ο θυρεοειδής είναι επίσης λόγοι για να σημειωθεί μείωση, αφού προκαλούν αλλαγές στο αίμα και στις ορμόνες.
    
Η παχυσαρκία είναι κι αυτή εμπόδιο στην προσπάθεια του πέους, αφού το λίπος μετατρέπει την τεστοστερόνη σε οιστρογόνα.
    
Τέλος, η έλλειψη γυμναστικής επιτείνει την διαδικασία της συρρίκνωσης, γι’ αυτό και πολλοί ανδρολόγοι συστήνουν την άσκηση, που είναι ένας τρόπος παραγωγής τεστοστερόνης.
    
Πηγή: MensHealth.com
        
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline
            
            
            
            
            
          

  • Μοιραστείτε: