Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Προσοχή στην αγορά γυαλιών ηλίου από μη οπτικά καταστήματα!
Προσοχή στην αγορά γυαλιών ηλίου από μη οπτικά καταστήματα!

Προσοχή στην αγορά γυαλιών ηλίου από μη οπτικά καταστήματα!

  • June 2, 2014
  • 0 Likes
  • 18 Views
  • 0 Comments

altΩς Σύλλογος με σκοπό, μεταξύ άλλων, την προστασία της Υγείας των πολιτών σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε το καταναλωτικό κοινό σχετικά με την διάθεση γυαλιών ηλίου εκτός Οπτικών καταστημάτων.

Ενόψει της θερινής περιόδου, κυκλοφορούν και διατίθενται στην αγορά (σε διάφορα σημεία πώλησης, πλην Οπτικών καταστημάτων) γυαλιά ηλίου σε ιδιαιτέρως χαμηλή τιμή, τα οποία ενδεχομένως δεν διαθέτουν την απαραίτητη πιστοποίηση, την σχετική συνοδευτική έγγραφη ταυτότητα, ώστε να εξασφαλίζεται η προστασία της υγείας των οφθαλμών των καταναλωτών (ανηλίκων και ενηλίκων), και τα οποία προφανώς δεν πληρούν τα απαιτούμενα ποιοτικά χαρακτηριστικά που επιβάλλονται από οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (π.χ. συνθήκες αντοχής, συνθήκες απορρόφησης, κατηγορία φίλτρου κ.λ.π.).

alt

Ως επαγγελματίες Επιστήμονες, εφιστούμε στους καταναλωτές την προσοχή, εν σχέσει με τα προϊόντα αυτά και τους καλούμε να ενημερώνονται επακριβώς από τους ειδικούς πριν προβούν σε οποιαδήποτε αγορά και χρήση αυτών.

Οι Έλληνες Οπτικοί είναι απολύτως εξειδικευμένοι επί του αντικειμένου και πάντα πρόθυμοι για την εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού.

Πανελλήνια Ένωση Οπτικών και Οπτομετρών
Μενάνδρου 49 10437, Αθήνα
Τηλ. 2105232664 – Fax. 5232664
e-mail: peoo@otenet.gr

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline