Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Slissie: Κάπνισε μπανάνα και κόψε την ζάχαρη σε 21 μέρες
Slissie: Κάπνισε μπανάνα και κόψε την ζάχαρη σε 21 μέρες

Slissie: Κάπνισε μπανάνα και κόψε την ζάχαρη σε 21 μέρες

  • September 14, 2017
  • 0 Likes
  • 19 Views
  • 0 Comments

Όπως φαίνεται υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που έχουν απίστευτα ελεύθερο χρόνο. Και στον ελεύθερο τους χρόνο κάνουν ένα αόριστο καταιγισμό ιδεών, να ξεπετάγεται από κάπου μια πολύ παλαβή ιδέα και σκέφτονται «γιατί δεν το κάνουμε πράξη;».
    
Κάπως έτσι πρέπει να δημιουργήθηκε στο Slissie.
    
Αυτό το όνομα αφορά σε ένα κατά κάποιον τρόπο ηλεκτρονικό τσιγάρο. Μόνο που δεν είναι ακριβώς έτσι. Δεν χρησιμεύει για εισπνοές. Έχει όμως σχήμα και λειτουργία ίδια με το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Αντί για εισπνοή καπνού αυτό που εισπνέει κάποιος είναι οσμές φαγητών.
    
Οι κατασκευαστές το έφτιαξαν με σκοπό να αντικαταστήσει τα μικρά σνακ που τρώμε ενδιάμεσα των γευμάτων, τα οποία τις περισσότερες φορές μας γεμίζουν με μπόλικες θερμίδες και παχαίνουμε. Πάνω σε αυτή τη στρατηγική μάρκετινγκ πάτησαν. Και μάλλον πέτυχαν. «Κόψε την ζάχαρη σε 21 μέρες». Αυτό είναι το μότο.
    
Όσο για τις οσμές που έρχονται να ικανοποιήσουν την ψυχολογική αίσθηση της πείνας, έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε: ψωμί μπανάνας, τζίντζερ, σοκολατοχυμό, μέντα σοκολάτα και διάφορα φρούτα. Το σύνολο τους είναι 9. Πώς λειτουργεί; Πατάς το κουμπί για 4 δεύτερα, το απελευθερώνεις για 2 και μετά εισπνέεις.
    
Το μεγάλο ερώτημα βέβαια είναι αν όντως σου καλύπτει την μικρή πείνα και δεν καταφεύγεις σε μίνι σαβούριασμα. Ο συντάκτης της Guardian που το δοκίμασε λέει απόλυτα ΟΧΙ.
    
Πηγή: TheGuardian.com
        
Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline
            
            
            
            
            
          

  • Μοιραστείτε: