Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Εγκαίνια του νέου γραφείου συναλλαγών της Εθνικής στο Νοσ. ‘Ευαγγελισμός’
Εγκαίνια του νέου γραφείου συναλλαγών της Εθνικής στο Νοσ. ‘Ευαγγελισμός’

Εγκαίνια του νέου γραφείου συναλλαγών της Εθνικής στο Νοσ. ‘Ευαγγελισμός’

  • November 13, 2012
  • 0 Likes
  • 27 Views
  • 0 Comments

Στα εγκαίνια του νέου γραφείου συναλλαγών της Εθνικής Τράπεζας, που λειτουργεί εντός των χώρων του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», για την εξυπηρέτηση των νοσηλευόμενων, των 3.000 εργαζομένων στο Νοσοκομείο και των συναλλασσόμενων γενικότερα με την Τράπεζα, παραβρέθηκαν την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012 ο πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Γεώργιος Ζανιάς και ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΕ Αλέξανδρος Τουρκολιάς.

Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος υλοποιεί χορηγία της, ύψους 30 εκατ. ευρώ, για την κατασκευή στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» νέας πτέρυγας χειρουργείων και συνοδών μονάδων ανάνηψης. Το νέο κτίριο, συνολικής επιφάνειας 12.702 τετραγωνικών μέτρων, θα περιλαμβάνει 22 νέες χειρουργικές αίθουσες με τους απαραίτητους βοηθητικούς χώρους, οι οποίες θα αντικαταστήσουν τα δώδεκα, ηλικίας 40 και πλέον ετών, χειρουργεία του Ευαγγελισμού, Μετεγχειρητική Μονάδα Καρδιοχειρουργικών και Νευροχειρουργικών Περιστατικών, νέα Μονάδα Κεντρικής Αποστείρωσης και Αιμοδυναμικό Τμήμα.

Το έργο θα συμβάλλει σημαντικά στη μείωση του χρόνου αναμονής για οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση. Ένα από τα πρόδρομα έργα της δημιουργίας της νέας πτέρυγας είναι το νέο φαρμακείο του Νοσοκομείου, που εγκαινιάσθηκε προ διμήνου.

Η χορηγία εντάσσεται στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Εθνικής, προκειμένου να είναι αρωγός σε προγράμματα και δράσεις προς όφελος της κοινωνίας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline