Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Ολοκληρώθηκε το 5ο Σεμινάριο Ρομποτικής Γυναικολογικής Χειρουργικής
Ολοκληρώθηκε το 5ο Σεμινάριο Ρομποτικής Γυναικολογικής Χειρουργικής

Ολοκληρώθηκε το 5ο Σεμινάριο Ρομποτικής Γυναικολογικής Χειρουργικής

  • May 13, 2014
  • 0 Likes
  • 22 Views
  • 0 Comments

altΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 5ο Σεμινάριο Ρομποτικής Γυναικολογικής Χειρουργικής με πρακτική άσκηση στις 10 και 11 Μαΐου στην Ευρωκλινική Αθηνών υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Αθηνών, της Ευρωπαϊκής Ρομποτικής Γυναικολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης.

Οι κύριοι ομιλητές κα. Βασιλική Χατζηραφαήλ, MD, Διευθύντρια Γυναικολογικού – Ρομποτικού Τμήματος Ευρωκλινικής Αθηνών, κα Αλίκη Τσερκέζογλου, Γυναικολόγος-Ογκολόγος, συνεργάτης της Ευρωκλινικής Αθηνών και κ. Θεόδωρος Μήτσης, MD, Χειρουργός Γυναικολόγος παρουσίασαν τις εφαρμογές και τα πλεονεκτήματα του προηγμένου ρομποτικού συστήματος Da Vinci-S στη Γυναικολογική Χειρουργική και Ογκολογία.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες ιατροί είχαν την ευκαιρία να χειριστούν τη χειρουργική κονσόλα του μηχανήματος Da Vinci-S, που διαθέτει η Ευρωκλικινή Αθηνών, και να εκτελέσουν πολλαπλές ασκήσεις εκμάθησης του ρομπότ με έμφαση στους υψηλής ακρίβειας χειρισμούς καθώς και στη ρομποτική συρραφή σε προπλάσματα σιλικόνης και σε ζωϊκό ιστό.

alt

Το 5ο Σεμινάριο Ρομποτικής Γυναικολογικής Χειρουργικής καταδεικνύει τη στρατηγική επιλογή της Ευρωκλινικής Αθηνών για την υιοθέτηση και εφαρμογή των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών και ιατρικών τεχνικών, όπως είναι η Ρομποτική Χειρουργική με την εφαρμογή του ρομποτικού συστήματος Da Vinci-S προσφέροντας σημαντικά πλεονεκτήματα για τον ασθενή και τον ιατρό.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Διεύθυνση Marketing Ομίλου Ευρωκλινικής
www.euroclinic.gr

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline