Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. ΣΕΦΕΡΗ-ΔΑΝΙΗΛ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ M.D.
ΣΕΦΕΡΗ-ΔΑΝΙΗΛ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ M.D.

ΣΕΦΕΡΗ-ΔΑΝΙΗΛ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ M.D.

  • August 28, 2015
  • 0 Likes
  • 110 Views
  • 0 Comments
ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ “ΥΓΕΙΑ”

Η Δρ. Σεφέρη-Δανιήλ Αναστασία, είναι πτυχιούχος της Ιατρικής από το 1984 και αποφοίτησε με βαθμό “Άριστα”.
.
Το 1993 έλαβε μετεκπαίδευση στον τομέα της Μικροχειρουργικής αλλά και στους τομείς της χειρουργικής κεφαλής-τραχήλου, της χειρουργικής μυοδερματικών κρημνών, και στην επανορθωτική πλαστική χειρουργική.
.
Το 1994 απέκτησε τον τίτλο της ειδικότητας της πλαστικής χειρουργικής. Στα πλαίσια της αισθητικής-κοσμητικής χειρουργικής μετεκπαιδεύτηκε στο Μιλάνο, στην Ρώμη, στο Παρίσι, το Ισραήλ αλλά και στο Βερολίνο.
.
Τόπος εκπαίδευσης και εργασίας της είναι η Ελλάδα, όπου έχει δραστηριοποιηθεί στο στρατιωτικό νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ και στο Γενικό νοσοκομείο Αττικής, ΚΑΤ, στα αντίστοιχα τμήματα πλαστικής χειρουργικής-εγκαυμάτων και αποκατάστασης. Από το 1998 έως και σήμερα, εργάζεται στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ» και συνεργάζεται με αρκετά ιδιωτικά κέντρα.
.
Η πολυετής εμπειρία που διαθέτει η ιατρός στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής, την καθιστά άρτια επαγγελματία και τα αποτελέσματα που αποδίδει εφαρμόζοντας τις προηγμένες τεχνικές που γνωρίζει, προάγουν την ανάδειξη της ομορφιάς, με επεμβατικές χειρουργικές διαδικασίες, όπως η αυξητική στήθους, η ρινοπλαστική, η λιπογλυπτική, επεμβάσεις με Laser-RF(ραδιοσυχνότητες) κ. α.
.
Η Αφροδίτη της Μήλου, οι μικρές «Αφροδίτες» (Μεσογειακά ειδώλια του 4.000π.Χ.),τα πληθωρικά γυναικεία κορμιά της Αναγεννησιακής ζωγραφικής, τα σύγχρονα πρότυπα ομορφιάς, αντικατοπτρίζουν τα ιστορικά σύμβολα του ιδανικού, ανά τους αιώνες, κάλλους. Είναι τα «ωραία σώματα» των στίχων του Καβάφη, κι ο πόθος για την απόκτησή τους, αποτελεί ενδόμυχη ανάγκη μας, ανδρών και γυναικών, καθώς ο πόθος για την ομορφιά υπάρχει στα κύτταρά μας, αποτελώντας ανέκαθεν μέρος της φύσης μας, από τα χρόνια των ενεργών διανοητών και φιλοσόφων του Πλάτωνα, του Οβιδίου, μέχρι αυτά των συγχρόνων του Χένρι Τζέιμς όπως αυτοί δηλώνουν.
.
Στοιχεία επικοινωνίας:
.
Δρ. Σεφέρη-Δανιήλ Αναστασία
Πλαστικός Χειρουργός
Επιστημονικός Συνεργάτης του Νοσοκομείου “Υγεία”
•   Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Σταματίνα Παναγιωτοπούλου
e-mail: matina.pan@gmail.com
•   Νοσοκομείο “ΥΓΕΙΑ”
Ερυθρού Σταυρού 4, & Κηφισίας, ΤΚ 15123 Μαρούσι
Τηλ. επικοινωνίας: 2106867000
•   Ιατρείο: Βασιλίσσης Σοφίας 98Α – ΤΚ 11528, Αθήνα
Τηλ. 2107791394 – Fax. 2107791394 – Κιν. 6944598850
facebook: Seferi.PlasticSurgery
e-mail: info@seferi-plastics.gr
web-site: www.seferi-plastics.gr 

  • Μοιραστείτε: