Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. ΙΣΑ: ‘Να περισώσουμε την υγεία του ελληνικού λαού’
ΙΣΑ: ‘Να περισώσουμε την υγεία του ελληνικού λαού’

ΙΣΑ: ‘Να περισώσουμε την υγεία του ελληνικού λαού’

  • November 15, 2013
  • 0 Likes
  • 29 Views
  • 0 Comments

altΣυνάντηση για τους άξονες κινητοποιήσεων του Πανυγειονομικού Μετώπου είχε χθες βράδυ ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών με όλες τις Επαγγελματικές Ιατρικές Ενώσεις. Αντικείμενο της συζήτησης, σε μια Υγεία που καταρρέει, ήταν το μέλλον της ΠΦΥ, η καθυστέρηση αποπληρωμής των ληξιπροθέσμων και των τρεχόντων οφειλών του ΕΟΠΥΥ, το rebate και το αναμενόμενο clawback, καθώς και όλα εκείνα τα μέτρα που έχουν οδηγήσει στην επαγγελματική εξόντωση των γιατρών και τον αφανισμό των ασθενών.

Ιδιαίτερα τονίστηκε το μεγάλο πρόβλημα που προέκυψε όταν ο ΕΟΠΥΥ ζήτησε από τους συμβεβλημένους γιατρούς-εργαστήρια-πολυιατρεία, που εκτελούν ιατρικές πράξεις και εργαστηριακές εξετάσεις για τις δαπάνες του 2013, να συνάψουν ατομικές συμβάσεις.

Συνεχίζοντας να στηρίζει την επίσχεση των εργαστηριακών γιατρών, ο ΙΣΑ, με όλο το Πανυγειονομικό Μέτωπο, θα κορυφώσουν την κινητοποίηση τους με όλους τους Παρόχους και τους Χρήστες Υγείας για να περισώσουν την Υγεία του ελληνικού λαού.

Σε αυτή την Υγεία που καταρρέει, όλοι οι συνάδελφοι να συμμετέχουν ενεργά στην ημερίδα του ΙΣΑ για την ΠΦΥ που θα γίνει στις 16/11/2013 στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ από 09:30-19:30 όπου θα ενημερωθούν και θα συζητηθούν καίρια θέματα για την ΠΦΥ.

alt

Στη συνάντηση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, ο Γεν. Γραμματέας Στ. Τσούκαλος και οι κάτωθι εκπρόσωποι των επαγγελματικών ενώσεων και φορέων: ο Φ.Πατσουρακος, Ταμίας ΙΣΑ και Πρόεδρος Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών Καρδιολόγων Ελλάδος-Πρόεδρος της Πανελληνίας Ομοσπ Σωματείων Κλινικοεργαστηρ. Ειδικοτητ. (ΠΟΣΚΕ), ο Γ.Δατσέρης Πρόεδρος της Ε.ΕΛ.Ι.Α ο Στ.Τσιπουράκης Γ.Γραμματέας της Ε.ΕΛ.Ι.Α , ο Θ.Χατζηπαναγιωτου, Πρόεδρος Πανελληνίας Ομοσπονδίας Σωματείων Ιδ. Πρωτοβάθμιας Υγείας (ΠΟΣΙΠΥ) και Πρόεδρος της Ένωσης Πυρηνικών Ιατρών, Κ.Κλεινακης Γεν.Γραμματεας ΠΟΣΙΠΥ, ο Σ. Κραμποβιτης Προεδρος της Πανελληνιας Επαγγελμ.Ενωσης Εργαστηρ. γιατρών Βιοπ.-Κυττ.παθ/τομων, ο Α. Πλακιωτης επίτιμος Πρόεδρος της ΠΕΕΒΙ, ο Λ. Αναγνώστου τέως Πρόεδρος της ΠΕΕΒΙ, ο Θ.Γεωργακοπουλος Πρόεδρος της Πανελληνίας Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιων ακτινολόγων, ο Ν. Μπατάκης, Πρόεδρος της Επαγγελματικής ένωσης Ακτινολόγων Απεικονιστών Ελλάδας, Μ. Παπακωνσταντινου Μέλος ΔΣ της Πανελληνίας Ένωσης Βιοπαθολογιας, ο Γ. Τσαγρης Πρόεδρος της Πανελληνίας Ένωσης Εργαστηριουχων Φυσικοθεραπευτών, η Λ. Μαρκάκη, Πρόεδρο της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρείας, η Ο. Κεσίδου, εκπρόσωπος Ένωση Ελλήνων Λαρυγγολόγων, ο Δ. Εργελετζής, εκπρόσωπος της Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης, ο Γ. Μπάκας, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών.

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline