Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στον αγώνα ενάντια στο κάπνισμα
Και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στον αγώνα ενάντια στο κάπνισμα

Και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στον αγώνα ενάντια στο κάπνισμα

  • June 3, 2014
  • 0 Likes
  • 16 Views
  • 0 Comments

altΟ Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας δέχθηκε την Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014 τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, την υφυπουργό Ζέττα Μακρή, την πρόεδρο του ΔΣ του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) Τζένη Κρεμαστινού, τον πρόεδρο της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας Κωνσταντίνο Γουργουλιάνη και τον πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής για τον έλεγχο του καπνίσματος Παναγιώτη Μπεχράκη.

Ο υπουργός Υγείας εξήγησε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι σκοπός της επίσκεψης ήταν να του παρουσιάσουν όλο το πρόγραμμα που εφαρμόζει το Υπουργείο Υγείας για το κάπνισμα.

«Προσπαθούμε-δρώντας προληπτικά στις νεαρές ηλικίες- να εξηγήσουμε πόσο κακό πράγμα είναι το κάπνισμα» είπε ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωσε ότι δεν ενδιαφέρει το υπουργείο η είσπραξη των προστίμων – άλλωστε αφορά άλλα υπουργεία- αλλά η επί της ουσίας μάχη για τον περιορισμό του καπνίσματος».

alt

«Ελπίζω, όπως είπατε, αυτή η καμπάνια να πείσουμε, είναι πολύ σημαντική, σημαντικότερη από τις εγκυκλίους, οι οποίες έχουν βεβαίως την ισχύ τους, αλλά περιορισμένη και επιφανειακά. Πρέπει να πεισθούν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες περισσότερο» επισήμανε ο κ. Παπούλιας.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline