Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Ορθοβιοτική: Απολογισμός της εκδήλωσης Spetsathlon 2014
Ορθοβιοτική: Απολογισμός της εκδήλωσης Spetsathlon 2014

Ορθοβιοτική: Απολογισμός της εκδήλωσης Spetsathlon 2014

  • April 30, 2014
  • 0 Likes
  • 34 Views
  • 0 Comments

altΜε την ολόθερμη συμμετοχή τριών γιατρών μας, υποστηρίξαμε το Spetsathlon 2014 στο οποίο έλαβαν μέρος 400 τριαθλητές, 200 ποδηλάτες, 250 εθελοντές, ενώ 1500 επισκέπτες χειροκρότησαν τους νικητές.

Η καρδιολόγος Δρ. Δημητρακάκη Ινέτζη Αγγελική, η Παθολόγος Δρ. Bettina Krumbholts και ο Ορθοπεδικός Χειρουργός Δρ. Αθανάσιος Μπαδέκας ήταν κοντά σε όλους τριαθλητές που πρώτευσαν είτε στο Tρίαθλον Sprint είτε στο Tρίαθλον Endurance.

Η καρδιολόγος Δρ. Δημητρακάκη Ινέτζη Αγγελική, επιστημονικός συνεργάτης της Ορθοβιοτικής και του Νοσοκομείου Μετροπόλιταν, Καρδιολόγος: «Εξαιρετική Οργάνωση, υπέροχοι αθλητές, μήνυμα αισιοδοξίας και εθελοντισμού, παράδειγμα προς μίμηση η Αθλητική Διοργάνωση των Σπετσών».

Η Παθολόγος Δρ.Bettina Krumbholts: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Ιατρικό Team προς της Ορθοβιοτική, που μας έδωσε την ευκαιρία να βοηθήσουμε και να συμβάλλουμε σε αυτήν την σπουδαία Αθλητική Οργάνωση, στο πανέμορφο νησί των Σπετσών. Ιδιαίτερα Συγχαρητήρια στην Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής κα Μαρίνα Κουταρέλλη».

Ο Ορθοπεδικός Χειρούργος και επιστημονικός συνεργάτης της Ορθοβιοτικής Δρ. Μπαδέκας Αθανάσιος: «Είναι χαρά μας  κ τιμή μας να συμμετέχουμε σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις που συνδυάζουνε την υγεία, το αθλητικό πνεύμα και αποτελούν διαφήμιση του εθελοντισμού και της συλλογικής προσπάθειας».

Οι νικητές, τα ρεκόρ και οι διοργανωτές του Spetsathlon 2014:

Το Spetsathlon 2014, συνδιοργανώθηκε από την εταιρεία Communication Lab, η οποία διοργανώνει, επίσης, το Spetses mini Marathon (10-12 Οκτωβρίου 2014) και από την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.), η οποία ήλεγξε άψογα την αγωνιστική διαδικασία με τρεις διεθνώς πιστοποιημένους κριτές.

Το Spetsathlon αποτελείται από τον αγώνα τριάθλου που έλαβε χώρα την Κυριακή (27/4) με δύο διαδρομές: Spetses Triathlon Sprint (750 μέτρα κολύμπι, 25 χλμ. ποδήλατο & 5 χλμ. τρέξιμο) και Spetses Triathlon Endurance (1500 μέτρα κολύμπι, 50 χλμ. ποδήλατο & 10 χλμ. τρέξιμο) και τον αγώνα ποδηλασίας 25 χλμ. (πλήρης γύρος του νησιού) που διεξήχθη το Σάββατο (26/4), για πρώτη φορά φέτος. Στους αγώνες τριάθλου υπήρχε και κατηγορία σκυταλοδρομίας 2 ή 3 ατόμων με πλήθος συμμετοχών.

Νικητής του 2ου Spetsathlon Sprint στους άνδρες ήταν ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου με συνολικό χρόνο 01:13:40 και στις γυναίκες η Ντενίζ Δημάκη με συνολικό χρόνο 01:27:20. Ενώ, στη σκυταλοδρομία του Sprint πρώτη ήταν η ομάδα των Σταυρόπουλου – Καλδέλη – Γιαννούλη στους άνδρες και των Μπολώση – Κουσκουρίδα – Σακελλάρη στις γυναίκες. Στις μεικτές ομάδες πρώτη βγήκε η ομάδα της PUMA με τους … Καρανικόλα – Τεκερτάλης – Ορφανός.

Νικητής του 2ου Spetsathlon Endurance στους άνδρες ήταν ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης με συνολικό χρόνο 02:35:44 και στις γυναίκες η Γιώτα Χαπούπη με συνολικό χρόνο 02:59:09. Στη σκυταλοδρομία του Endurance πρώτη στους άνδρες τερμάτισε η ομάδα της Holmes Place με τους … Σιμαντήρα – Παπασάββα – Δημητριάδη και στις μεικτές ομάδες πρώτοι ήταν οι Αλεξιάδης και Ευκαρπίδου.

Το Σάββατο (26/4), στον ποδηλατικό γύρο του νησιού τον οποίο άνοιξε ο Πανελλήνιος πρωταθλητής ποδηλασίας Γιάννης Ταμουρίδης, νικητής ήταν ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου με χρόνο 42:18 και 1ος Σπετσιώτης ο Γιώργος Σταναθιώτης (47:39). Πρώτη στις γυναίκες ήταν η Έλενα Κλαπανάρα με χρόνο 49:52.

Στον αγώνα τριάθλου μεταξύ άλλων συμμετείχαν ο Χρήστος Γαρέφης, ο Πρωταθλητής Εφήβων Άγγελος Μαυρογιάννης και η Ελένη Στασινοπούλου που κυριάρχησαν στη νεοσύστατη ηλικιακή κατηγορία 15-17 ετών, γνωστά ονόματα του αθλητισμού γενικότερα όπως ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η Αθανασία Τσουμελέκα και ο δημοφιλής ηθοποιός Πάνος Βλάχος.

alt

Η Μαρίνα Κουταρέλλη, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetsathlon, τόνισε: «Για μία ακόμη φορά οι Σπέτσες απέδειξαν πως εκτός από ένα υπέροχο νησί αποτελούν και πόλο έλξης για κορυφαία αθλητικά γεγονότα. Το φετινό ρεκόρ συμμετοχών και η παρουσία κορυφαίων ονομάτων του αθλητισμού το απέδειξαν περίτρανα για άλλη μία φορά. Η επιτυχία του αγώνα στηρίχθηκε στη μοναδική ομάδα που έχουμε δημιουργήσει, στους δεκάδες εθελοντές, και σε όλους τους Σπετσιώτες που με θέρμη αγκαλιάζουν κάθε μας προσπάθεια και δουλεύουν άοκνα στο να σχεδιάσουμε κοινούς στόχους και να τους πραγματοποιήσουμε. Ευχαριστώ θερμά για την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη στο έργο μας όλους τους Σπετσιώτες. Τέλος, υπόσχομαι ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό Spetsathlon 2015 και ανανεώνω το ραντεβού μας για το Spetses mini Marathon του Οκτωβρίου».

Ο Γεώργιος Γερόλυμπος, Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου, δήλωσε: «Με τη συμμετοχή στη διοργάνωση του 2ου Spetsathlon, η Ε.Ο.ΤΡΙ. πέτυχε για ακόμη μία φορά το στόχο της προώθησης και ανάπτυξης του αθλήματος στη χώρα μας. Η διεθνής εμπειρία της ελληνικής ομοσπονδίας βοήθησε τα μέγιστα στη διοργάνωση του συναρπαστικού και ταχέως αναπτυσσόμενου τριάθλου στις πανέμορφες και απόλυτα ασφαλείς διαδρομές των Σπετσών».

Ο Δήμαρχος Σπετσών Παναγιώτης Λυράκης δήλωσε: «Το Spetsathlon με τα αθλητικά ιδεώδη που το διαπνέουν αποτελεί έμπνευση για όλους μας. Θα ήθελα να συγχαρώ την επίτιμη πλέον Δημότη του νησιού, Μαρίνα Κουταρέλλη, για την επιτυχία του 2ου Αγώνα Τριάθλου στο νησί των Σπετσών».

Η ΟΡΘΟΒΙΟΤΙΚΗ είναι ένα νέο, πρότυπο πολυϊατρείο Προληπτικής Ιατρικής και Αντιγήρανσης που δημιουργήθηκε για  να συμβάλει στην απόκτηση και διαφύλαξη της «βέλτιστης» υγείας, στη μακροβιότητα αλλά και στην εξασφάλιση υψηλής ποιότητας ζωής. Οι εξειδικευμένες εξετάσεις, το καταρτισμένο ιατρικό δυναμικό και το έμπειρο προσωπικό,  κάνουν αισθητή τη διαφορετικότητα και την ιδιαίτερη φιλοσοφία της Ορθοβιοτικής. Για εμάς ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός άρα ξεχωριστή είναι και η συνταγή υγείας που πρέπει να ακολουθήσει για αυτό δημιουργούμε την εξατομικευμένη συνταγή υγείας κάθε ασθενή μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Κωνσταντίνα Κούτσικου, Communication Manager της Ορθοβιοτικής στο τηλέφωνο 2103230000, στο 6939239484 & στο e-mail: k.koutsikou@orthobiotiki.com .

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline