Καλέστε μας! 2182180284
Σύνθετη
Αναζήτηση
  1. Αρχική
  2. Άτεκνο ζευγάρι “θυσίασε” παιδιά για να αποκτήσει γονιμότητα
Άτεκνο ζευγάρι “θυσίασε” παιδιά για να αποκτήσει γονιμότητα

Άτεκνο ζευγάρι “θυσίασε” παιδιά για να αποκτήσει γονιμότητα

  • March 30, 2010
  • 0 Likes
  • 29 Views
  • 0 Comments

Ενα άτεκνο ζευγάρι σε χωριό της δυτικής Ινδίας κατηγορείται ότι σκότωσε πέντε μικρά αγόρια στο πλαίσιο τελετουργιών μαύρης μαγείας, πιστεύοντας ότι έτσι θα αποκτήσει γονιμότητα, ύστερα από τη σχετική διαβεβαίωση ενός τοπικού μάγου, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Ο σύζυγος, η σύζυγος και οι γονείς του συνελήφθησαν σε ένα χωριό που απέχει περίπου 675 χιλιόμετρα ανατολικά της Μουμπάι (Βομβάης), ύστερα από μία σειρά μυστηριωδών θανάτων μικρών αγοριών που σημειώθηκαν τους τρεις τελευταίους μήνες.

Οπως δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο τηλεοπτικό δίκτυο NDTV το ζευγάρι, που παντρεύτηκε πριν από 12 χρόνια, δεν κατάφερε να αποκτήσει παιδιά. Ενας γκουρού “τους είπε ότι πρέπει να θυσιάσουν 11 αγόρια” προκειμένου η γυναίκα να μείνει έγκυος.

Αρχικά, ο θάνατος των αγοριών ηλικίας 2 ως 4 ετών, αποδόθηκε σε δάγκωμα φιδιών, αλλά η αστυνομία έκρινε τελικά ύποπτο τον αριθμό και τη συχνότητα των θανάτων, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Οι ανακρίσεις άρχισαν όταν το έκτο αγόρι εισήχθη σε τοπικό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν δηλητηρίαση. Στη διάρκεια των ερευνών που ακολούθησαν, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν στο σπίτι των υπόπτων διάφορα υλικά μαύρης μαγείας, μεταξύ των οποίων δηλητηριώδεις ουσίες και βότανα.

Ο ύποπτος γκουρού έχει γίνει καπνός, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Press Trust of India.

Πηγή:  ΑΠΕ – ΜΠΕ

Επιμέλεια θέματος: Συντακτική Ομάδα Υγείαonline